Alexia Eram a ajuns de urgenţă la spital. Cu ce probleme se confruntă fiica Andreei Esca

Alexia Eram a ajuns de urgenţă la spital. Fiica Andreei Esca a trecut prin momente delicate, după ce a început să se simtă rău. Potrivit spuselor ei, totul a început după ce a mâncat de la un fast food.

31 mai 2022, 16:57
Alexia Eram a ajuns de urgenţă la spital. Cu ce probleme se confruntă fiica Andreei Esca

Alexia Eram a ajuns de urgenţă la spital. Dacă zilele trecute Mario Fresh a fost cel care și-a șocat fanii după ce a avut nevoie de perfuzii, iată că nici iubita sa, nu s-a lăsat mai prejos. Tânăra a avut nevoie de intervenția medicilor în urmă cu puțin timp.

Alexia Eram a ajuns de urgenţă la spital

Alexia a povestit pe reţelele de socializare că a mâncat ceva de la un fast food și s-a confruntat cu o toxiinfecție alimentară destul de gravă, acesta fiind și motivul pentru care a fost absentă în ultimele ore de pe social media.

Nu am fost deloc prezentă pe social media pentru că mi-a fost rău toată ziua. Am făcut o toxiinfecție alimentară de la un fast-food și mi-a fost rău toată noaptea. Astăzi am fost la spital să-mi fac o perfuzie să-mi revin și acum sunt mai bine și am zis să ies la plimbare, chiar dacă este urât afară, să iau aer curat”, a mărturisit fiica Andreei Esca.

După experiența cu fast food-ul, Alexia Eram e mai hotărâtă ca niciodată să fie atentă la alimentație. Fiica Andreei Esca a optat deja pentru un meniu mult mai sănătos.

Citeşte şi: Alexia Eram, imagini de senzaţie din Maldive. Cum arată fiica Andreei Esca în costum de baie

Cât mai stă Andreea Esca  la pupitrul știrilor ProTv

Întrebată în cadrul unui interviu dacă îi va ceda locul fetei sale, Alexia Eram, Andreea Esca a declarat: „Locul este de dat pentru toată lumea întotdeauna, locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat”, potrivit ego.ro.

În emisiunea lui Marius Manole, Andreea Esca a spus care a fost cel mai penibil moment pe care l-a trăit în postura de prezentatoare tv. Nu s-a sfiit să povestească acel moment.

„E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas așa… Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Erau doi invitați care nu erau persoane publice și nu știam cum arată. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect.

Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea, și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1. Eu nu știam cum arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă.

Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut”, a povestit Andreea în emisiunea lui Marius Manole de la protvplus.ro.