Alexia Eram, imagini de senzaţie din Maldive. Cum arată fiica Andreei Esca în costum de baie

Alexia Eram, imagini de senzaţie din Maldive. Fiica Andreei Esca se bucură de o comunitate destul de mare pe Instagram, aproximativ 700.000 de persoane îi urmăresc activităţile postate. Recent, şi-a bucurat fanii cu imagini extrem de sexy din Maldive, acolo unde se află cu iubitul ei, Mario Fresh.

17 feb. 2022, 12:38

Alexia Eram, imagini de senzaţie din Maldive. Mario Fresh și iubita lui și-au dorit foarte mult să ajungă în Maldive și în sfârșit visul li s-a îndeplinit. Printre fotografiile pe care le-a postat pe Instagram, fiica Andreei Esca a strecurat și mai multe imagini în care apare în costum de baie, tânăra demonstrând că are un corp de invidiat.

Alexia Eram, imagini de senzaţie din Maldive

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Internauții au apreciat în număr foarte mare postările Alexiei Eram: fiecare poză în parte a primit zeci de mii de like-uri.

Citeşte şi: Clipe de panică pentru Alexia Eram și Mario Fresh în vacanța din Maldive. Incredibil, ce au păţit: „Aproape se dezmembrează!”

Ce fobie are Alexia Eram

Fiica Andreei Esca a recunoscut că are o fobie atunci când vine vorba de întuneric și a povestit că încă din perioada copilăriei prefera să doarmă cu bunica ei, pentru a avea un somn liniștit.

Frica vedetei nu a pierit, însă, nici până în prezent, iar partenera lui Mario Fresh mărturisește că această teamă a făcut-o să urască singurătatea: „Eu dorm cu o lampă aprinsă în cameră, sau cu draperiile trase, ca să intre lumina. Tot timpul mi-a fost frică de întuneric. Când eram mică dormeam cu bunica și după aia îmi era frică să dorm singură, pentru că mie nu îmi place să fiu singură. Am frica asta de sigurătate. Închid ușa, trebuie să dorm cu capul spre ușă.”, a declarat Alexia Eram, în emisiunea „Test de vedetă”.

Cu toate că a ales să plece din casa în care locuia alături de familie și să se mute singura, Alexia Eram a povestit că are o relație strânsă cu mama și tatăl ei.

Tânăra nu a putut spune cu care dintre cei doi părinți se înțelege mai bine, însă a recunoscut că cele mai multe lucruri i le povestește Andreei Esca: „Nu pot să aleg. Cred că o relație mamă-fiică și o relație tată-fiică nu sunt la fel. De la fiecare înveți ceva, cu mama vorbești alte chestii, cu tatăl tău nu vorbești chiar atât de multe lucruri. Poate îți e mai rușine.”, a mai adăugat Alexia.