Alexia Eram a publicat din vacanţa exotică imagini cu verighetele:  „Ştiu exact cum vreau să arate nunta”. „Casă de piatră!”, curg mesajele de la fani

Alexia Eram și-a pus fanii pe jar cu ultima postare pe care a făcut-o în mediul online. Fanii au crezut că ea și Mario Fresh s-au căsătorit.

23 ian. 2024, 16:35
Alexia Eram a publicat din vacanţa exotică imagini cu verighetele:  „Ştiu exact cum vreau să arate nunta”. „Casă de piatră!”, curg mesajele de la fani

Alexia Eram și Mario Fresh s-au bucurat de o vacanță superbă în Bali, iar paginile lor de Instagram au început să semene cu adevărate pliante turistice. Recent, fiica Andreei Esca a avut parte de o surpriză romantică din partea iubitului ei, încât toată lumea a crezut că a primit marea întrebare, și anume o cerere în căsătorie.

Alexia Eram și Mario Fresh au început și ei anul într-un loc exotic, departe de gerul din România. Fiica Andreei Esca este îndrăgostită de Bali, iar experiența de anul acesta a încântat-o peste măsură. Mai ales că și iubitul ei, Mario Fresh, a contribuit la fericirea Alexiei. Solistul, care e împreună cu Alexia de șapte ani, a surprins-o cu o cină romantică, într-un separeu superb, care le-a oferit intimitate, și unde stătea scris, pe jos, din petale de flori, declarația „I love you” (Te iubesc).

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc de ani buni, iar relația lor pare mai sudată pe zi ce trece. Tocmai din acest motiv majoritatea celor care îi urmăresc așteaptă cu nerăbdare să afle când va avea loc cererea în căsătorie, și mai ales nunta. Deși au dat de înțeles că plănuiesc acest lucru pentru viitor, cântărețul și frumoasa șatenă nu au confirmat nimic clar până acum.

Totuși, de curând, pe contul ei oficial de Instagram fiica Andreei Esca a postat mai multe fotografii din vacanță, printre care și una în care apăreau două verighete. Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii și s-au grăbit să le ureze „Casă de piatră”!

Andreea Esca aruncă bomba! Cât de mari au fost diferențele între Alexia și Aris Eram: „E foarte ciudată treaba asta” | VIDEO

Fiica Andreei Esca și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani. Cei doi sunt împreună de pe vremea când erau adolescenți, astfel că au trecut de-a lungul timpului și prin momente bune, dar și mai puțin plăcute. Deși s-au confruntat uneori cu perioade dificile, au rămas la fel de uniți ca în prima zi și au dat de înțeles că nimic nu îi poate despărți.

Din acest motiv, majoritatea celor care îi urmăresc se întreabă când vor ajunge să facă marele pas la altar sau când va avea loc cererea în căsătorie, mai ales că au mărturisit adesea că își doresc să își ducă relația la un alt nivel.

În ciuda faptului că nu au confirmat nimic până acum, fanii, care au urmărit cu atenție conturile lor de Instagram, nu au putut să nu observe un detaliu important. Mai exact, șatena a postat mai multe fotografii din vacanța în Bali, printre care și una în care apărea o pereche de verighete gravate cu inițialele lor.

Chiar înainte să plece în Bali, Alexia Eram (23 de ani) a dezmințit zvonurile unei nunți cu Mario. „Ştiu exact cum vreau să arate nunta. Sunt de mult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând. Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin. Vara Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice”, spunea Alexia Eram, invitată la podcastul „Baddasmom”, realizat de Giulia Huidu, și ea fostă participantă la „America Express”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Tocmai de aceea, mai mulți internauți s-au gândit direct la o posibilă căsătorie, astfel că nu s-au putut abține și le-au transmis mesaje pe bandă rulantă.

„Casă de piatra!

Felicitări!,

La prima vedere am crezut că te-a cerut în căsătorie! Nu a făcut-o acum, dar sigur o va face într-o zi!

Să fiți fericiți! Aveți grijă de voi și de dragostea voastră!”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor, la postarea făcută de Alexia Eram pe Instagram.

Cum au ajuns, de fapt, Alexia Eram și Mario Fresh să-și graveze inițialele pe verighete?

Pe lângă faptul că a postat mai multe fotografii spectaculoase din Bali, frumoasa șatenă nu s-a putut abține și a vrut neapărat să împărtășească cu fanii săi și experiențele de care a avut parte. Se pare că încă de când a ajuns în vacanță Alexia Eram a fost fascinată de toate locurile și peisajele, astfel că ea și Mario Fresh au încercat să bifeze pe listă cât mai multe atracții turistice.

Alexia și Aris Eram, luați la mișto pe internet după eșecul din America Express: „Au luptat pentru 30.000 de euro, banii lor de buzunar pe o săptămână”

Cât despre verighetele ”buclucașe”, care i-au dus pe fani cu gândul direct la căsătorie, fiica Andreei Esca a povestit că au fost confecționate chiar de către ei, în cadrul unui curs la care au participat.

„Atunci când ajung într-un loc superb precum Bali spun că ceva mai frumos de atât nu există. Ei bine, lumea asta e atât de frumoasă încât nu mă satur de atâtea peisaje superbe parcă pictate sau văzute doar în filme și mereu mi se confirmă că am văzut prea puțin.Astăzi a fost prima zi full în Sideman, un loc absolut superb: liniște, verde, cascade, peisaje care te lasă cu gura căscată.
De dimineață am participat la un curs unde am învățat cum să ne facem propriile bijuterii din argint, după-amiază am hotărât să vizităm câteva cascade, iar seara s-a încheiat cu o cină surpriză din partea iubitului meu. Fericirea chiar constă în lucruri simple!”, a scris Alexia Eram, în dreptul fotografiilor din vacanță.

 

Alexia Eram, despre o eventuală logodnă cu Mario Fresh 
Într-o ediţie de America Express, sezonul 2, echipele care au ajuns la cursa pentru ultima șansă au fost nevoite să gătească un bulz. În acest context, Alexia Eram a mărturisit că n-a mai făcut mămăligă, până acum și că ar fi fost deja măritată dacă ar fi știut.

„Pentru că, până astăzi, nu știam să fac mămăligă, d-asta nu sunt măritată. Nu am făcut niciodată mămăligă. Tot timpul îmi face ori bunica, ori mama lui Mario, dar acum, pentru că știu să fac mămăligă, aștept inelul”, a spus Alexia Eram.

Aris Eram nici nu a lăsat-o bine să termine, că a și intervenit. „Nu, nu așteptăm inelul. Suntem prea tineri acum. Avem o viață”, a spus Aris.

„Eu m-aș logodi. De ce?”, a intervenit Alexia.

„Ocupă-te de mămăligă. Nu ne căsătorim acum”, a spus Aris.

Alexia Eram a continuat să spună că este „o femeie bună de măritat”, acum că știe să facă mămăligă. Totuși, Aris Eram i-a transmis un mesaj lui Mario Fresh și i-a spus ca nu cumva să o aștepte pe sora lui cu inelul de logodnă.  „Oricum, dacă știu să fac și mămăligă, sunt chiar femeie bună de măritat”, a adăugat fiica Andreei Esca.

„Sperăm că nu este un apropo pentru Mario. Mario, să nu pregătești inelul, că nu vreau să îl văd. E prea devreme acum. Acum facem mămăligă. Doar atât”, a transmis Aris.  „Nu este niciun apropo, dar na… 7 ani… Putem să ne logodim și noi”, a precizat sora lui.

„Adevărul este că 7 ani e cam mult”, a concluzionat Aris Eram.