Alexia și Aris Eram, luați la mișto pe internet după eșecul din America Express: „Au luptat pentru 30.000 de euro, banii lor de buzunar pe o săptămână”

Alexia și Aris Eram au pierdut la limită competiția America Express, iar internauții au pus tunurile pe ei. Un filmuleț de pe internet arată cum sunt ironizați copiii Andreei Esca.

31 dec. 2023, 12:24
Alexia și Aris Eram, luați la mișto pe internet după eșecul din America Express: „Au luptat pentru 30.000 de euro, banii lor de buzunar pe o săptămână”
Alexia și Aris Eram, luați la mișto pe internet după eșecul din America Express: „Au luptat pentru 30.000 de euro, banii lor de buzunar pe o săptămână”

Alexia și Aris Eram au format una dintre cele mai plăcute și ambițioase echipe din America Express. Din păcate, nu au reușit să câștige marele premiu de 30.000 de euro, pierzând în fața echipei formate din Laura Giurcanu și Sânziana Negru, însă au câștigat simpatia publicului.

Citește și: Câți euro au câștigat Aris și Alexia Eram pentru participarea la America Express. Suma este fabuloasă

Alexia și Aris Eram, luați la mișto după pierderea competiției

În urmă cu o zi, pe pagina de TikTok a lui Aris Eram a apărut un filmuleț în care apare comediantul George Tănase în timpul unui număr special prezentat la iUmor. Costumat în femeie, actorul a vorbit despre prestația copiilor Andreei Esca în America Express.

„I-am avut și pe Alexia și Aris. Pentru prima dată în istoria America Express am avut o echipă de străini, în sensul că sunt d ela alt post. Dragii de ei. Ei au îmbogățit mult sezonul acesta, din mai multe puncte de vedere. Am învățat înjurături în franceză, am învățat noi moduri de a te oftica, am învățat că e important să lupți pentru 30.000 de euro, deși sunt banii tăi de buzunar pe o săptămână, totuși te ții tare acolo. Și cred că cel mai important, am învățat că indiferent câte exerciții de dicție auzi acasă, R-ul e o literă grea, e foarte greu să o pronunți”, a fost roast-ul lui George Tănase la adresa Alexiei și lui Aris Eram.

@aris_eram AMERICA EXPRESs #antena1 #americaexpressromania #asiaexpressromania #tvshow #realityshow #irinafodor #fy #foryou #followme #romania ♬ sunet original – Aris Eram

După marea finală din America Express, nu puțini au fost cei care au fost de părere că, de fapt, copiii Andreei Esca ar fi trebuit să câștige, și nu cele două influencerițe, Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Cei doi au cucerit inimile telespectatorilor, demonstrând că merită să fie pe podium.

„Bravo Alexia și Aris, îmi pare sincer pentru voi… ați fi meritat premiul cel mare…”/ „ Felicitări Alexia și Aris! Voi sunteți învingătorii!”/ „Felicitari Aris, Alexia, voi sunteți adevărații câștigători”/ „Felicitări Alexia și Aris, sunteți și voi câștigătorii. Bravo copii isteți și competitivi”/ „O finală câștigată de cine nu mi-a plăcut în acest sezon!! Pentru mine frații sunt câștigătorii acestei ediții! Felicitări Alexia și Aris!”/ „Victoria echipei formate din Alexia și Aris ar fi fost o adevărată poveste de succes…”, sunt doar o parte dintre comentariile din online adresate celor doi.

Citește și: Reacția Andreei Esca, după ce Alexia Eram și Aris au pierdut finala ”America Express”. ”Ei sunt câștigătorii mei”