Alexia Eram conduce un OZN pe patru roți în valoare de 70.000 de euro. Fiica Andreei Esca și-a cumpărat un BMW cu 374 de cai putere

Alexia Eram muncește din greu pentru visurile sale, iar asta îi aduce foarte mulți bani în conturi, dovadă fiind și bolidul de lux pe care îl conduce. Fiica Andreei Esca și-a cumpărat un BMW nou-nouț în urmă cu puțin timp, de care este foarte mândră.

26 mart. 2024, 10:00

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, este una dintre cele mai îndrăgite influencerițe de la noi. Tânăra își îndeplinește toate dorințele datorită muncii pe care o depune, iar în urmă cu câteva luni și-a cumpărat un bolid de lux superb, pe care acum l-a prezentat urmăritorilor săi.

Se pare că iubita lui Mario Fresh iubește caii putere, iar culoarea pe care a ales-o pentru mașina sa nouă este una cu adevărat impresionantă, dar și foarte feminină.

Citește și: Cu cine a fost surprinsă Alexia Eram, după ce Mario Fresh și-a sters toate fotografiile de pe Instagram. Mașina influenceriței, plină de cutii și haine

Alexia Eram comunică foarte des cu urmăritorii săi. Fiind întrebată ce mașină conduce, nu s-a sfiit să răspundă și a publicat și o fotografie cu aceasta. Fosta concurentă de la America Express a obținut permisul de conducere în urmă cu un an și jumătate, iar la acel moment și-a cumpărat o mașină de mici dimensiuni, cu care să-i fie ușor să traverseze Bucureștiul.

După numai un an, la câteva luni după ce s-a întors din America Express, fiica Andreei Esca și-a cumpărat mașina la care visa de mult, mai exact un bolid de 70.000 de euro.  Alexia Eram conduce un BMW M240i, care are sub capotă 374 de cai putere. Deși inițial mașina era neagră, influencerița și-a pus amprenta și a transformat complet bolidul, care acum este violet.

Citește și: Alexia Eram, despre sacrificiile pe care le face ca să-și mențină silueta: „Am avut perioade când mă cântăream non-stop”

„Mi-am dorit foarte mult să conduc, și după ce mi-am luat carnetul am început aventura în trafic cu o mașinuță simpatică, care și-a făcut treaba perfect: Golf 6 2012. Am cărat în ea toate valizele pline de haine pentru filmări, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile dar necesare pentru o zi de muncă. Și m-a și plimbat prin vacanțe.

A venit vremea să-i mulțumesc și o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult, dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei, din anul 2 de facultate. Iată-mă așadar aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă… Surpriză! Nu vă dau mai multe detalii. Revin cu rezultatul și le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să îmi vad visul împlinit!”, spunea Alexia Eram, în urmă cu câteva luni, când și-a cumpărat noua mașină.