Cu cine a fost surprinsă Alexia Eram, după ce Mario Fresh și-a sters toate fotografiile de pe Instagram. Mașina influenceriței, plină de cutii și haine

Zilele trecute, Mario Fresh și-a surprins fanii, după ce a făcut un anunț pe rețelele sociale în care spunea că urmează o nouă etapă din viața lui, apoi și-a șters și toate fotografiile de pe Instagram, în multe dintre ele fiind alături de fiica Andreei Esca. Iată cum a fost surprinsă influencerița pe străzile din București, la scurt timp după gestul făcut de iubitul ei, Mario Fresh.

22 mart. 2024, 12:28

La puțin timp după ce artistul Mario Fresh și-a șters toate pozele de pe Instagram, chiar și pe cele cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca a fost surprinsă la o cafenea de pe bulevardul Primăverii.

Citește și Alexia Eram, despre sacrificiile pe care le face ca să-și mențină silueta: „Am avut perioade când mă cântăream non-stop”

Încă nu se știe de ce Mario Fresh a decis să anunțe acel mesaj, după care a făcut alegerea de a șterge toate fotografiile de pe Instagram.

Poate fi o strategie de marketing, sau nu, ori poate cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, însă cert este că deocamdată acestea sunt doar presupunerile fanilor.

Totuși, este clar faptul că Mario Fresh pare că a decis să ia o pauză de la social media.

După ce Mario Fresh și-a surprins fanii cu declarația conform căreia ”un capitol din viața lui se încheie”, Alexia Eram a fost surprinsă în fața unei cafenele din București.

Fosta concurentă de la Asia Express era însoțită de fratele ei, Aris, dar și de o prietenă, dar nu părea că se bucură prea tare de prezența celor doi. Influencerița părea foarte îngândurată, fără să aibă zâmbetul larg pe buze, așa cum și-a obișnuit fanii.

Mașina Alexiei Eram, un ”dulap mergător”

Fiica Andreei Esca nu a mai ținut cont nici de regulile de circulație, astfel că, a parcat pe trecerea de pietoni cu avariile pornite, în timp ce fratele său și prietena acestora s-au apucat să facă ordine în mașina vedetei, care era plină de cutii și alte obiecte, potrivit Cancan.ro.

Aris și-a ajutat sora și a strâns pe rând toate pungile de mâncare pe care Alexia le avea prin mașină, apoi le-a aruncat la gunoi, în timp ce Alexia îi dădea indicații.

Dintre cei doi frați, Aris pare mai ordonat, iar lucrul acesta s-a putut observa și acum, când tânărul s-a hotărât să îi curețe interiorul mașinii surorii sale.

Nu de mult, Alexia declara că uneori se mai întâmplă să fie dezordonată.

„Mario este foarte organizat și ordonat, eu nu, îmi mai las blugii pe canapea”, spunea Alexia Eram.

Citește și Alexia Eram, supărată pe Mario Fresh. Fiica Andreei Esca, surprinsă furioasă pe stradă

Printre altele, nici prietena Alexiei nu a fost prea relaxată, pentru a trebuit să ia câteva haine de pe bancheta din spate a mașinii, pe care cu greu le-a îndesat în portbagajul bolidului, plin de tot felul de cutii și alte obiecte.