Alexia Eram îi calcă pe urme mamei sale. Fiica Andreei Esca vrea să apară la tv: „O emisiune de divertisment. De ce nu”

Alexia Eram e pregătită să îi calce pe urme mamei sale, Andreea Esca, și să apară la televizor.

16 iul. 2022, 13:04
Alexia Eram îi calcă pe urme mamei sale. Fiica Andreei Esca vrea să apară la tv: „O emisiune de divertisment. De ce nu”

Alexia Eram a mărturisit că i-ar plăcea să fie în această postură, dar că nu e atrasă ideea de a apărea la jurnalul de știri, ci mai degrabă ar dori să aibă o emisiune de divertisment.

„Știri nu, entertainment poate. Nu mă văd la știri, mi se pare mult prea serios jurnalul pentru mine. Dar o emisiune de entertainment, de ce nu?”, a dezvăluit Alexia.

Fiica Andreei Esca a mărturisit că ar accepta inclusiv să apară într-un reality show.

„M-aș duce, pentru că sunt o fire foarte ambițioasă și nu mă interesează nimic. Dar nu știu dacă chiar la Survivor, pentru că am puțină fobie de insecte și de vietăți care se mișcă pe lângă tine”, a declarat ea într-un interviu pentru Impact.ro.

Alexia Eram se bucură de mult succes în online, e unul dintre influencerii cunoscuți din țara noastră și are o mulțime de proiecte interesante cu care își ocupă timpul. Tânăra a absolvit University For the Creative Arts din Marea Britanie, unde a studiat marketing în domeniul modei.

Vedeta a dezvăluit că și ea și Mario Fresh sunt atât de ocupați în această vară încât nu reușesc să plece în vacanță.

„Eu și Mario nu plecăm în vacanță, avem multă muncă și atât. Nu e trist de fapt. Mario are multe concerte vara asta și sunt foarte mândră de el. Eu am foarte multe proiecte, nu cred că o să avem timp, poate doar așa o escapadă, câteva zile.

Probabil în septembrie o să ne luăm o săptămână și în ianuarie cu siguranță, pentru că, la început de an, suntem mai liberi”, a mai spus ea.

Alexia și Mario sunt împreună de șase ani, iar relația lor continuă să meargă foarte frumos. Au reușit să depășească cu bine și perioada în care fiica Andreei Esca era plecată la studii în Marea Britanie.

„Nu, pentru că și eu am mult succes și eu am fani. Cred că așa ne-am luat și știam cum ne luăm. Fiecare are fanii lui, nu ai cum să fii gelos. Cred că atunci când am fost plecată la Londra, când am avut relația la distanță, a fost puțin mai greu, pentru că eram obișnuiți să stăm mai mult timp împreună”, a mai spus Alexia.

Citește și Câţi bani câştigă lunar fiica Alexia Eram. Fiica Andreei Esca are propria firmă

Citește și Alexia Eram a terminat facultatea. Întreaga familie i-a fost alături în Marea Britanie, la absolvire: „Suntem foarte mândri de tine”