Câţi bani câştigă lunar fiica Alexia Eram. Fiica Andreei Esca are propria firmă

Câţi bani câştigă lunar fiica Alexia Eram. La doar 21 de ani, fiica Andreei Esca se întreţine singură şi se poate lăuda cu venituri consistente pentru vârsta ei. Tânăra îl depăseşte chiar şi pe iubitul ei, Mario Fresh, în ceea ce priveşte partea financiară.

21 iun. 2022, 09:21
Câţi bani câştigă lunar fiica Alexia Eram. Fiica Andreei Esca are propria firmă
Câţi bani câştigă lunar fiica Alexia Eram

Câţi bani câştigă lunar fiica Alexia Eram. Devenită influencer de succes pe rețelele de socializare, fiica celebrei prezentatoare de ştiri colaborează cu branduri cunoscute și reușește să obțină venituri uriașe lună de lună. Fiind creatoare de conținut, a ales să ofere servicii de consultanță în Comunicare și Relații Publice, domeniu conectat cu activitatea sa din mediul online.

Citeşte şi: Andreea Esca aruncă bomba! Cât are de gând să mai stea la pupitrul știrilor ProTv. Alexia Eram îi va lua locul?

Câţi bani câştigă lunar fiica Alexia Eram

Alexia Eram are o companie, Margot Production, înființată acum doi ani și care se ocupă cu activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării. Potrivit declarațiilor de la ANAF, a avut în 2021 o cifră de afaceri fabuloasă: peste 900.000 de lei. Firma are un singur angajat, iar conform bilanțului financiar, lună de lună, Alexia Eram se poate lăuda cu venituri care depășesc 8.000 de euro.

Mai mult, ea câștigă sume mai mari decât iubitul său, Mario, care în 2021 a avut o cifră de afaceri de aproape 240.000 de lei.

Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești. Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță”, a declarat Alexia Eram.

Alexia Eram a ajuns de urgenţă la spital

Alexia a povestit pe reţelele de socializare că a mâncat ceva de la un fast food și s-a confruntat cu o toxiinfecție alimentară destul de gravă, acesta fiind și motivul pentru care a fost absentă în ultimele ore de pe social media.

Nu am fost deloc prezentă pe social media pentru că mi-a fost rău toată ziua. Am făcut o toxiinfecție alimentară de la un fast-food și mi-a fost rău toată noaptea. Astăzi am fost la spital să-mi fac o perfuzie să-mi revin și acum sunt mai bine și am zis să ies la plimbare, chiar dacă este urât afară, să iau aer curat”, a mărturisit fiica Andreei Esca.

După experiența cu fast food-ul, Alexia Eram e mai hotărâtă ca niciodată să fie atentă la alimentație. Fiica Andreei Esca a optat deja pentru un meniu mult mai sănătos.