Mario Fresh nu vrea să se căsătorească cu Alexia Eram. Care este motivul: „Îmi era frică de domnul Alex”

Mario Fresh nu vrea să se căsătorească cu Alexia Eram. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani, însă nu plănuiesc să îşi oficializeze relaţia prea curând. Artistul explică motivul pentru care nu vrea să se însoare cu fiica Andreei Esca.

19 nov. 2021, 17:37
Mario Fresh nu vrea să se căsătorească cu Alexia Eram. Care este motivul: „Îmi era frică de domnul Alex”
Mario Fresh nu vrea să se căsătorească cu Alexia Eram

Mario Fresh nu vrea să se căsătorească cu Alexia Eram. În timp ce alții aleg să se căsătorească de tine, cei doi vor să  mai așteapte până la nuntă. Dat fiind faptul că au 22 ani, respectiv 21 de ani, cei doi se dedică carierei lor.

Citeşte şi: Alexia Eram a dezvăluit cum își câștigă banii care îi permit să trăiască în lux: „Unui copil care nu are părinții cunoscuți îi este puțin mai greu”

Mario Fresh nu vrea să se căsătorească cu Alexia Eram

Tânărul este îndrăgit de familia Alexiei și a fost bine primit în casa lor, spune chiar artistul.

Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex.

Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză.

M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”, a declarat Mario Fresh în emisiunea online a lui Marius Manole.

Artistul și fiica prezentatoarei de la PRO TV sunt împreună de cinci ani, Mario Fresh avea 17 ani, iar Alexia Eram 16 ani. Relația lor a fost în ultima perioadă presărată cu obstacole, însă au reușit să treacă peste dificultățile care le-au pus povestea de iubire în pericol.