Alexia Eram, prima reacţie după ce iubitul ei, Mario Fresh, a fost bătut la Mamaia. De la ce a plecat, de fapt, scandalul

Alexia Eram a fost de față atunci când iubitul ei, Mario Fresh, și Jador au fost implicați într-o bătaie din parcarea unui club din Mamaia. Mai mulți indivizi s-au năpustit asupra celor doi la ieşirea din club, la ora 7 dimineaţa.

17 iun. 2020, 11:19
Alexia Eram, prima reacţie după ce iubitul ei, Mario Fresh, a fost bătut la Mamaia. De la ce a plecat, de fapt, scandalul

Alexia Eram a reacţionat în mediul online şi a publicat două fotografii de la malul mării în care apare alături de cântăreț.

„Iubire 24 ore”, a scris Alexia Eram în dreptul imaginilor, semn că nu vrea ca cele întâmplate să îi strice voia bună.

Jador, primele declaraţii după ce a fost bătut la Mamaia: „Au venit peste noi să ne ia, pentru că sunt dator”

Mario Fresh, primele declarații oficiale despre bătaia în care el și Jador au fost implicați la Mamaia.

„Probabil ați văzut filmările, ați văzut ce se scrie prin presă. 99% sunt minciuni sau sunt foarte umflate. O poveste reală nu există, doar povestea că am fost…fără să facem nimic. Vom vedea ce s-a întâmplat acolo de fapt. Vă mulțumesc tuturor că ați fost niște finuți. Suntem bine. Bine spus în mare, nu suntem normali, suntem bine. Mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Mario Fresh.

Mario Fresh, bătut măr pe Litoral de faţă cu fiica Andreei Esca. Jador a fost şi el „măcelărit”

„Să vorbim despre Jador. Jador a luat bătaie în club pentru că prostul s-a dat la gagica unui băiat care nu știa că e smecher și așa mai departe. S-a dat la ea, a dansat cu ea, a băut un pahar de vin și așa mai departe și șmecherul ăla care l-a văzut s-a luat de el. Mai avea vreo patru-cinci prieteni pe afară, l-a bătut și pe celălalt, pe prietenul lui. L-a luat afară și i-a făcut ochiul atâta. L-a bătut pentru că s-a dat la gagică-sa. Bă, Jador, cine te crezi? Dacă dai tu ochi cu mine față în față, o să îți fac și eu ochiul ăsta drept așa, că ăla stâng am văzut că e umflat. Să înțeleagă toată lumea să Jador nu a luat bătaie degeaba”, a povestit un martor ocular incidentul în care au fost implicați Mario Fresh și Jador.