Manelistul Jador, primele declaraţii după ce a fost bătut la Mamaia: „Au venit peste noi să ne ia, pentru că sunt dator”

Sâmbătă seara, Mario Fresh și Lino Golden, cei doi copii "adoptivi" ai lui Alex Velea au decis să petreacă la mare, alături de iubitele lor și de cântărețul Jador, însă distracția lor s-a terminat cu mare scandal. Împreună cu ei era și Alexia Eram, fiica jurnalistei Andreea Esca, însă a reușit să scape ca prin minune de atacatori.

RomaniaTV.net
15 iun. 2020, 13:57
Manelistul Jador, primele declaraţii după ce a fost bătut la Mamaia: „Au venit peste noi să ne ia, pentru că sunt dator”

Știrile exagerează foarte mult cu scopul de a face niște bani pe spatele nostru. Nu se gândesc la faptul că eu și cu Mario am muncit mult ca să știți voi de noi, ca să putem avea ce să mâncăm și să ne ajutăm familia. Oamenii nu se gândesc la asta. Am fost atacați de niște străini. Au venit peste noi să ne ia. Așa au vrut ei, nu știm de ce. Așa s-a întâmplat. Pentru că sunt dator vouă, oamenilor care mă iubiți, vă voi povesti într-un vlog cum s-a întâmplat„, a spus Jador într-un clip postat la story-ul său de pe Instagram.

Citeşte şi: INCREDIBIL. Jador a provocat scandalul din parcarea clubului din Constanţa. Ce a făcut celebrul cântăreţ

Cine este Jador, manelistul din casa Puterea Dragostei

Cântărețul Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, a devenit celebru de când a participat la show-ul de la Kanal D, Puterea Dragostei. Între timp, și-a făcut un nume în lumea muzicală, astfel devenind prieten cu copiii de suflet ai lui Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden.

Jador și-a făcut un nume în lumea manelelor reușind să surclaseze nume ca Dani Mocanu și Florin Salam, pe Youtube. Astfel, fostul concurent de la Puterea Dragostei a reușit să înceapă să trăiască din muzică, foarte bine de altfel. Jador ar câștiga în jur de 50000 de euro din cântat.

Cel mai nou hit lansat de Jador împreună cu Lino Golden se numește „Dau moda”. Videoclipul postat pe Youtube a strâns nu mai puțin de 21 de milioane de vizualizări, clasându-se pe locul 1. Jador a intrat în casa „Puterea dragostei” de la Kanal D, unde s-a prezentat drept lăutar. Jador are 24 de ani și s-a născut în Bacău. Jador a absolvit în 2017 Facultatea de Relații Internaționale.

Jador, Mario Fresh şi Lino Golden, bătuţi la Mamaia

Mario Fresh și Jador, alături de cameramanul lor, un adolescent de doar 16 ani, dar și de un cuplu de prieteni, au luat bătaie când au ieșit din club, în jurul orei 7 dimineața. Mario Fresh era cu iubita lui, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, Lino Golden, Jador, cameramanul și un cuplu. Grupul de petrecăreţi a mers în mai multe cluburi, iar în ultimul au avut „cap de linie”.

Alexia Eram, detalii intime despre relaţia cu Mario Fresh. Andreea Esca a făcut-o să spună tot!

Lino Golden s-a retras la hotel la ora 6, iar după o oră, Mario Fresh, Alexia, Jador, cameramanul și celălalt cuplul au părăsit clubul. În parcare, şase bărbaţi au tăbărât pe ei și i-au băut crunt, Alexia Eram fiind sigura care a scăpat neatinsă!

La un moment dat, unul dintre agresori a strigat să se aducă săbiile, să-i taie! Mario Fresh a ieșit „șifonat” rău. Se pare că ar avea maxilarul rupt și o contuzie puternică la spate. Bătaia s-a oprit abia când Alexia Eram a început să țipe, scrie Cancan.

Se pare că scandalul ar fi început de la un refuz al lui Jador, care a refuzat să se fotografieze în club cu câteva fane.