Alexia Eram, primele declarații despre nunta cu Mario Fresh. Cei doi sunt împreună de șapte ani: „Știu exact cum vreau să arate”

Alexia Eram și Aris Melkior, copiii Andreei Esca, au făcut declarații neașteptate. Când are de gând fiica prezentatoarei de la Pro TV să se mărite cu Mario Fresh.

11 nov. 2023, 09:53
Alexia Eram, primele declarații despre nunta cu Mario Fresh. Cei doi sunt împreună de șapte ani: „Știu exact cum vreau să arate”
Alexia Eram, primele declarații despre nunta cu Mario Fresh

Alexia Eram și fratele ei, Aris, fac echipă în emisiunea America Express, iar recent au fost la podcastul Giulei Anghelescu – „Badassmom”, unde au vorbit despre experiența din America Latină, copilărie, dar și despre viața lor amoroasă.

Alexia a dezvăluit unde și când a avut loc primul ei sărut, dar a vorbit și despre nunta cu Mario Fresh. Ea a povestit că primul sărut s-a întâmplat când avea doar 12 ani, la școală.

„Când a fost primul sărut? Pe la 12 ani. M-am sărutat prima oară în baia școlii”, a povestit fiica Andreei Esca.

Ea și Mario Fresh formează un cuplu de șapte ani, crescând, practic, împreună. Cei doi au avut și probleme în cuplu, au mai plecat în vacanțe și separat, iar vara trecută au fost chiar despărțiți, după cum povestea Mario, dar până la urmă s-au împăcat, iar acum se înțeleg foarte bine. Alexia Eram spune că mai au de așteptat până la căsătorie, pentru că sunt foarte tineri.

Citește și: Mario Fresh, testat cu detectorul de minciuni dacă a înşelat-o sau nu pe Alexia Eram. Dezvăluire după şapte ani de relație: „Oamenii sunt singuri. Ce vrei să facă?” VIDEO

„Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt de mult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând. Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin.Vara Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice. Acum de abia mai apucăm să ne vedem seara”, a declarat Alexia.

Fiica Andreei Esca și-ar fi dorit să meargă în America Express alături de Mario, dar până a mers cu fratele ei, Aris.

„Eu am vrut să merg cu Mario la America Express, dar el mai fusese. Am zis atunci să merg cu Aris, care a sărit în sus de fericire. Asta e, am semnat că merg cu Aris, deși mă enervează mult de tot. Eu avusesem mai multe oferte la America Express”, a mai spus ea.

Citește și: Cel mai nou cuplu din showbiz. Laura Giurcanu și Aris, fiul Andreei Esca, sărut pasional în mașină. Imagini senzaționale cu cei doi îndrăgostiți

Aris a dezvăluit că nu va mai pleca în Barcelona, acolo unde merge la facultate, și că va rămâne timp de șase luni în România, având voie să urmeze cursurile online. El a mărturisit că după terminarea facultății vrea să se întoarcă în țară și, datorită succesului de la America Express, poate își va găsi și sufletul pereche.

„Deci eu acum pot să-mi găsesc viitoarea nevastă”, a zis Aris, iar Alexia a sărit imediat, răzând: „Sau poate ai găsit-o”, lăsând de înțeles că fratele ei nu este singur.