Mario Fresh, testat cu detectorul de minciuni dacă a înşelat-o sau nu pe Alexia Eram. Dezvăluire după şapte ani de relație: „Oamenii sunt singuri. Ce vrei să facă?” VIDEO

Alexia Eram și Mario Fresh au acceptat provocarea de a merge la testul cu detectorul de minciuni din cadrul show-ului lui Selly, unde au răspuns la întrebări foarte sensibile care ar fi putut scoate la iveală detalii picante.

07 aug. 2023, 11:37
Mario Fresh, testat cu detectorul de minciuni dacă a înşelat-o sau nu pe Alexia Eram. Dezvăluire după şapte ani de relație: „Oamenii sunt singuri. Ce vrei să facă?” VIDEO
Mario Fresh, testat cu detectorul de minciuni dacă a înşelat-o sau nu pe Alexia Eram. Dezvăluire după şapte ani de relație: "Oamenii sunt singuri. Ce vrei să facă?"

Mario Fresh, testat cu detectorul de minciuni dacă a înşelat-o sau nu pe Alexia Eram. Cei doi au vrut să afle cât mai multe secrete unul despre celălalt, iar cAlexia Eram a aflat că Mario Fresh nu le suportă pe unele dintre prietenele sale și asta din cauza faptului că nici ele nu îl suportă. De asemenea, cei doi au recunoscut că și-au căutat unul altuia în telefon de mai multe ori! Întrebarea cea mai grea a fost legată de înșelat, iar Alexia Eram a decis să își întrebe iubitul cu care este împreună de şapte ani, dacă unul dintre prietenii săi l-a îndemnat să o înșele.

„S-a întâmplat de mult, dar sunt mai mulți, gen, oamenii sunt singuri. Ce vrei să facă? Nu m-au îndemnat sau ceva. Dar dacă au văzut un grup de fete undeva au zis stai așa, să mă duc până acolo, hai și tu! Păi, stai că eu nu am cum să merg până acolo. Am stat la masa mea liniștit”, a spus Mario Fresh.

Citeşte şi: Cine este milionarul care și-a făcut loc în inima Irinei Tănase. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea s-a schimbat total

Întrebată la rândul ei, dacă s-a gândit vreodată să își înșele partenerul, Alexia Eram a răspuns ferm că nu, iar ctestul poligraf a dovedit că fiica Andreei Esca a fost sinceră. Aceasta a mărturisit că dacă vreodată s-ar gândi să facă așa ceva, atunci ar pune stop relației imediat.

Citeşte şi: Mama lui Smiley a spus tot adevărul despre relația pe care o are cu Gina Pistol: „Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este”

Alexia Eram și Mario Fresh au început o relație la 14 ani, iar povestea lor de dragoste continuă și în prezent. De curând, pe data de 31 iulie, îndrăgostiții și-au sărbătorit cea de-a șaptea aniversare a relației, dar momentan nu se gândesc la căsătorie.