Alexia Eram și-a făcut singură un cadou de 70.000 de euro. Cum se răsfață fiica Andreei Esca din activitatea de influencer

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și-a făcut un cadou de zeci de mii de euro pe care și l-a dorit foarte mult.

27 nov. 2023, 11:47
Alexia Eram și-a făcut singură un cadou de 70.000 de euro. Cum se răsfață fiica Andreei Esca din activitatea de influencer

Fiica Andreei Esca câștigă o mulțime de bani din activitatea ei de influencer și își permite să-și facă orice moft. Alexia Eram a vrut să aibă o mașină nouă, așa că a cheltuit pe ea nu mai puțin de 70.000 de euro. A ales un BMW M240i pe care l-a tunat exact așa cum și-a dorit.

Citește și Alexia Eram aruncă bomba. De ce a refuzat fiica Andreei Esca să participe la America Express cu Mario Fresh, în loc de fratele ei

„Mi-am dorit foarte mult să conduc, și după ce mi-am luat carnetul am început aventura în trafic cu o mașinuță simpatică, care și-a făcut treaba perfect: Golf 6 2012. Am cărat în ea toate valizele pline de haine pentru filmări, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile dar necesare pentru o zi de muncă. Și m-a și plimbat prin vacanțe.

A venit vremea să-i mulțumesc și o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult, dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei, din anul 2 de facultate. Iată-mă așadar aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă… Surpriză! Nu vă dau mai multe detalii. Revin cu rezultatul și le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să îmi vad visul împlinit!”, se arată în mesajul postat de Alexia Eram, pe Instagram, conform cancan.ro.

Citește și Cine este, de fapt, soțul Andreei Esca. Tatăl lui Alexandre Eram a fugit din țara natală: „Credeam în România sunt numai căruțe, dar am văzut super-mașini”

Alexia Eram câștigă sume considerabile

La doar 22 de ani, Alexia Eram câștigă sume considerabile. Fiica Andreei Esca deține o comanie de doi ani, Margot Production, care se ocupă cu activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării. Conform raportărilor făcute la ANAF, Alexia Eram a avut în 2021 o cifră de afaceri fabuloasă: peste 900.000 de lei, adică în jur de 180.000 de euro. Firma deținută de Alexia Eram are un singur angajat: pe ea. De asemenea, fiica Andreei Esca are prevăzut și un salariu.