Cine este, de fapt, soțul Andreei Esca. Tatăl lui Alexandre Eram a fugit din țara natală: „Credeam în România sunt numai căruțe, dar am văzut super-mașini”

Cine este, de fapt, soțul Andreei Esca. Pe știrista de la Pro TV o știe toată lumea, atât de la televizor, cât și de pe rețelele sociale, unde este extrem de activă, însă tatăl copiilor a fost o persoană discretă și a stat departe de lumina reflectoarelor. Alexandre Eram are o poveste impresionantă de viață, pe care puțină lume o cunoaște.

21 nov. 2023, 15:12
Cine este, de fapt, soțul Andreei Esca. Tatăl lui Alexandre Eram a fugit din țara natală: „Credeam în România sunt numai căruțe, dar am văzut super-mașini”
Cine este, de fapt, soțul Andreei Esca

Cine este, de fapt, soțul Andreei Esca. Prezentatoarea și Alexandre Eram trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de 20 de ani, din care a rezultat doi copii, Alexia și Aris.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2000 la catedrala Sfântul Iosif din București, iar nași le-au fost Ana și George Copos. La un moment dat, prezentatoarea de la Pro TV a povestit cum l-a cunoscut pe omul de afaceri.

Citește și: Câți bani a scos din buzunar Andreea Esca pentru liceul Alexiei Eram. Sumele nu sunt deloc pentru orice buzunar

Cine este, de fapt, soțul Andreei Esca

Alexandre Eram s-a stabilit în România în urmă cu mai bine de 30 de ani. Viața lui a fost o continuă călătorie până să se mute la noi în țară. S-a născut în Statele Unite ale Americii și a crescut într-un cartier din Michigan. Ulterior, a plecat alături de părinții lui, mama franțuzoaică și tatăl armean, la Paris, dar a studiat în Germania și Anglia. Iar în 1992 a venit pentru prima dată în România.

Am venit în România în iunie 1992 cu o jachetă foarte groasă pe mine. Știam că aici e foarte frig, că e ca în Siberia. Dar am găsit 40 de grade și mi-am zis: Ce se întâmplă aici? Credeam că sunt numai căruțe, dar am văzut super-mașini. Sigur, acum pare o glumă, dar cred că oamenii ar trebui să călătorească mai mult și să se convingă.”, spunea soțul Andreei Esca, pentru Gândul.ro.

Omul de afaceri a dezvăluit că a moștenit pasiunea pentru călătorit de la tatăl său, care, de asemenea, a avut o viață aventuroasă. „Probabil avem călătoria în sânge. Sunt născut în America, am studiat în Germania, în Anglia, părinții mei sunt în Franța, iar eu m-am stabilit aici. Și tatăl meu a avut o viață la fel. El este armean, a fugit din Armenia, a ajuns la Paris, a făcut Ecole des Beaux-Arts, a plecat și a câștigat un concurs în America, a construit World Trade Center, unul dintre turnurile care astăzi nu mai sunt.”, a adăugat Alexandre Eram.