Alexia Eram vorbește despre nunta cu Mario Fresh: „Ce fată nu se vede mireasă? Avem o relație foarte frumoasă”

Alexia Eram vorbește despre nunta cu Mario Fresh. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz și chiar dacă se iubesc de șapte ani, se pare că ideea de a forma o familie în mod oficial nu se va concretiza în curând. Consideră că sunt prea tineri și vor să 'își mai trăiască viața'.

19 dec. 2023, 08:33
Alexia Eram vorbește despre nunta cu Mario Fresh: „Ce fată nu se vede mireasă? Avem o relație foarte frumoasă”
Alexia Eram vorbește despre nunta cu Mario Fresh

Alexia Eram vorbește despre nunta cu Mario Fresh. Chiar dacă a mai făcut glume și a mai dat de înțeles că ar vrea ca artistul să o ceară, fiica Andreei Esca spune că momentan sunt destul de mici și nu consideră că e momentul potrivit să se căsătorească.

Citește și: Aris Eram și Laura Giurcanu au împărțit același pat în cea de-a 34-a ediție America Express. Telespectatorii, șocați: ”Alexia, fă ceva, te rugăm! Spui că e fii-su”

Alexia Eram vorbește despre nunta cu Mario Fresh

Tânăra influenceriță se vede mireasă și spune că da, își dorește să îmbrace și rochia albă, să respecte această tradiție. Vizavi de ziua cea mare, Alexia Eram spune că nu s-a gândit și probabil abia atunci când vor plănui nunta va știi exact și cum se va întâmpla.

Am 23 de ani, cred că suntem tineri, nu cred că trebuie să fim presați de acest lucru. Avem o relație foarte frumoasă și cred că atunci când o să fie timpul, o să fie timpul.

Ce fată nu se vede mireasă? Cred că atunci când o să se întâmple o să mă gândesc la toate detaliile, am foarte multe idei și probabil atunci când va fi să se întâmple, atunci o să mă gândesc mai mult”, a spus Alexia Eram, pentru Spynews.ro.

Mario Fresh a făcut-o pe Alexia Eram să izbucnească în plâns

Alexia Eram și fratele ei, Aris Eram, au trăit aventura vieții lor la America Express, unde au trecut prin o mulțime de obstacole cu scopul să pună mâna pe premiul cel mare.

La jumătatea competiției, concurenții au primit scrisori din partea apropiaților, iar pe unii i-a emoționat până la lacrimi. În această situație s-a aflat și Alexia Eram, care a primit o scrisoare foarte frumoasă din partea iubitului, Mario Fresh, în timp ce lui Aris Eram i-au scris părinții.

Capul meu frumos, sunt cel mai mândru din lume de tine, de voi. Mereu am știut că am lângă mine o femeie determinată și ambițioasă, o femeie perfecționistă care nu se teme de încercări și obstacole. Acum, vede toată lumea ce luptătoare am lângă mine și de unde vine toată motivația și inspirația mea ca artist. Te iubesc!

Nu am cum să îți descriu în cuvinte cât de fericit sunt pentru tine că ai parte de această experiență și vreau să știi că tu pentru mine, dar nu numai pentru mine.

Alături de Aris știm cum voi reușiți cel mai bine să vă impulsionați unul pe celălalt, știu că o să vă întoarceți acasă cu marele trofeu și cu multe amintiri amuzante pe care abia aștept să le ascult. Stai pe Drumul Soarelui, capul meu frumos, și strălucește la fel ca el”, au fost cuvintele care s-au regăsit în scrisoarea pe care Mario Fresh i-a trimis-o Alexiei Eram.