Alexia Eram, copleșită de emoții la America Express. Nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi: „Sunt foarte rea”

Alexia Eram și fratele ei, Aris, fac parte din echipele care au decis să participe anul acesta la America Express. Ultima ediție a emisiunii a adus multă emoție și a făcut-o pe Alexia să izbucnească în lacrimi.

11 dec. 2023, 17:21
Alexia Eram, copleșită de emoții la America Express. Nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi: „Sunt foarte rea”
Alexia Eram, în lacrimi la America Express

În ultima ediție a emisiunii America Express, concurenții au fost nevoiți să facă schimb de coechipieri și să facă echipă cu altcineva.  Astfel, Alexia Eram a concurat alături de Sânziana Negru, în timp ce Aris a făcut echipă cu Laura Giurcanu. Pe traseu, cele două echipe s-au intersectat, moment în care fiica Andreei Esca și-a văzut fratele mult mai fericit alături de noua parteneră. Acest lucru a făcut-o să realizeze că a pus prea multă presiune pe fratele ei mai mic, în dorința de a câștiga.

Citește și: Anamaria Prodan, cea mai bine plătită concurentă de la „America Express”. A încasat în cinci zile o sumă cu care poate cumpăra un apartament în Capitală

„Pare că i-a mers mai bine decât i-a mers cu mine. M-am emoționat foarte tare, pur și simplu mi-am dat seama că sunt foarte rea cu el și că-l cert foarte mult. Sunt foarte rea cu el și nu merită să fie atât de certat și de asta am plâns.

Și l-am văzut că era foarte fericit cu Laura acolo și mi-am dat seama că sunt foarte rea cu el. Mi s-a părut că radia. Nu l-am mai văzut atât de fericit în competiție cu mine niciodată”, a mărturisit Alexia Eram.

Cum s-au pregătit Aris ș Alexia Eram pentru America Express

„Mi se pare că în acest show contează foarte mult educația și background-ul tău. Mi se pare că te poate ajuta în anumite misiuni”

, a mărturisit Alexia Eram.

Citește și: Iulia Albu și Mike s-au despărțit o lună și jumătate, după ce s-au întors de la America Express. Ce s-a întâmplat cu cei doi: ”A fost așa obositor”

Părinții celor doi ia-u susționut enorm înainte de a pleca în aventura vieții lor și le-au dat sfaturi prețioase care să îi ajute în cadrul competiției.

„Tata ne trimitea zilnic numai pagini de Wikipedia. Ne-a ajutat mult, pentru că deja eram familiarizați cu ce ar putea să se întâmple. La multe probe știam deja ce o să ni se întâmple”, a declarat Aris.

„Am avut două ședințe micuțe în familie înainte de America Express. Tata ne-a făcut niște pagini de PowerPoint cu tot ce ține de America de Sud. Ne-a spus despre toate țările, mâncare, dansuri și a trebuit să citim înainte să plecăm, evident că am uitat jumătate.Întotdeauna părinții ne-au susținut în ceea ce am vrut noi să facem. Mama nu e deloc așa (n.r. nu îi descurajează), mama ne împinge. Nu eram 100% convinsă că vreau să merg cu Aris la America Express, voiam un partener perfect pentru mine, iar cu el nu stătusem atât de mult împreună. Știam că o să ne certăm rău, îmi era frică că o să mă enerveze”, a continuat Alexia.