Alexia Eram vrea un copil cu Mario Fresh: „O să ne apucăm de treabă”

Alexia Eram vrea un copil cu Mario Fresh. Fiica Andreei Esca a răspuns la o provocare de-a lui Țibulcă și a vorbit despre o posibilă sarcină, deși era ironică atunci când spunea  despre un bebeluș cu iubitul ei.

15 oct. 2021, 10:56
Alexia Eram vrea un copil cu Mario Fresh: „O să ne apucăm de treabă”
Alexia Eram vrea un copil cu Mario Fresh

Alexia Eram vrea un copil cu Mario Fresh. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani şi se gândesc serios să îşi întemeieze o familie. Tânăra spune că a avut discuţii cu iubitul ei, legate de un bebeluş şi vor să se apuce de treabă.

Citeşte şi: Alexia Eram și Mario Fresh, planuri de nuntă. Cum va arăta cel mai frumos moment din viaţa celor doi

Alexia Eram vrea un copil cu Mario Fresh

Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă”, a spus Alexia Eram, glumind pe acest subiect.

Mario Fresh  a fost și el  invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, acolo unde a făcut dezvăluiri despre relaţia lui cu fiica Andreei Esca. El a mărturisit că vrea să rămână cu Alexia pentru totdeauna.

Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine.  

Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a declarat Mario Fresh acum ceva timp.

Alexia Eram, despre cel mai dureros moment

Când a fost întrebată despre cel mai dureros moment pe care l-a trăit până acum. Alexia a spus că a plâns mult când a plecat în Anglia, la studii. Plângea și în România, la despărțirea de familie, de toți cei dragi, dar și acolo, când era singură.

Cred că cel mai dureros moment prin care am trecut a fost atunci când am plecat la facultate, singură și a trebuit să mă descurc fără familie, fără prieteni, fără iubit.

De fiecare dată când plecam plângeam și cred că acolo la fel, în fiecare zi plângeam, nu prea m-am adaptat. Nu îmi place să fiu singură… în general”, a declarat ea.


loading...