Alexia, fata cu brațele replantate, a dat lovitura. Ce a făcut adolescenta la câteva luni de la accidentul care i-a schimbat viața. „Ești o adevărată lecție pentru noi toți”

Alexia, adolescenta cu brațele replantate, a primit o nouă șansă la viața, iar acum e foarte recunoscătoare și se bucură de fiecare zi pe care o trăiește.

10 iul. 2023, 08:47
Alexia, fata cu brațele replantate, a dat lovitura. Ce a făcut adolescenta la câteva luni de la accidentul care i-a schimbat viața. „Ești o adevărată lecție pentru noi toți”

La jumătatea lunii decembrie 2022, a avut loc un cumplit accident de autocar în care 25 de persoane au fost grav rănite. În urma impactului devastator, Alexia Tudose și-a pierdut ambele brațe. A avut parte de o adevărată minune, astfel că adolescenta de 15 ani a ajuns pe mâinile „îngerului” Sidonia Susanu, chirurg pediatru la Spitalului Regional de Copii „Sf. Maria” din Iaşi, care i-a replantat brațele și i-a dat o nouă șansă la o viață normală.

Citește și Alexia, adolescenta cu mâinile replantate după accidentul de autocar din Pașcani, apariție de senzație pe scenă. Tânăra a cântat și a dansat în fața publicului

Timpul a trecut, Alexia a făcut tratamentul de recuperare, iar acum păsește încrezătoare înainte și se bucură de viață. E o adevărată lecție pentru toți cei care i-au auzit povestea. Alexia a demonstrat tuturor că, dacă există determinare și perseverență, atunci totul e posibil.

Tânăra e hotărâtă să reușească tot ce și-a propus în viață și deja a început să bifeze cât mai multe obiective de pe lista sa. Recent și-a lansat primul ei videoclip pe Youtube, iar internauții au felicitat-o pentru curajul și ambiția de care dă dovadă.

Citește și Imagini emoţionante. Alexia, adolescenta cu ambele braţe replantate de medicii ieşeni, cântă la pian pentru medicul Sidonia Susanu

Videoclipul a ajunat peste 6200 de vizualizări pe Youtube în doar două zile. Alexia a lansat piesa „Gândul” prin care a transmis un mesaj pozitiv și puternic.

”Superb clip, superbă cântăreața, superbă organizarea!! 10/10 Felicitări!!”/ ”Bravo, fată curajoasă, Dumnezeu te-a înzestrat cu de toate, tu ești minunea Lui”/ ”Frumoasă voce frumoasă piesă, felicitări!”/ ”Mult SUCCESSSS Dumnezeu va fi mereu cu tine, multă sănătate Sunt mândru de tine”, „Ești o adevărată lecție pentru noi toți”, i-au transmis urmăritorii Alexiei, după ce a ales să nu renunțe la pasiunile sale: muzica și dansul.