Alexandra, fiica lui Valentin Ceauşescu s-a măritat în secret? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiţi

Alexandra, fiica lui Valentin Ceauşescu, trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu un tânăr, după ce s-a despărţit de Matei, colegul din liceu, cu care s-a iubit ceva timp. O postare a Alexandrei i-a făcut pe internauţi să îşi pună întrebarea, dacă nu, cumva, s-a căsătorit în secret.

RomaniaTV.net
20 ian. 2020, 11:53
Alexandra, fiica lui Valentin Ceauşescu s-a măritat în secret? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiţi

Hai să plecăm din oraşul ăsta, iubitule, suntem on fire, a postat Alexandra. Familia mea preferată, a scris o bună prietenă a fiicei lui Valentin Ceauşescu, ceea ce i-a făcut pe prietenii virtuali să se gândească la faptul că Alexandra şi partenerul ei s-au căsătorit de curând sau s-ar putea să o facă în viitorul apropiat.

Nepoata lui Nicolae Ceauşescu, fostul preşedinte al României, formează un cuplu cu băiatul cu care a plecat la Viena, de aproximativ doi ani.

S-a iubit cu Matei, un coleg de liceu

Alexandra Ceauşescu este studentă la Facultatea de Arhitectură, secţia Design Interior. Alexandra a avut o relaţie solidă, încă din adolescenţă, cu Matei, un coleg de liceu. Povestea lor de dragoste a continuat şi după ce Matei s-a dus sa studieze la o facultate din Danemarca.

Citeşte şi: Valentin Ceauşescu, victorie uriaşă în lupta pentru AVEREA FAMILIEI. Ce a decis INSTANŢA

Tânăra chiar şi-a vizitat iubitul în ţara scandinavă, dar, până la urmă, distanţa a pus capăt relaţiei dintre ei.

Mama fetei este Roxana Ceauşescu, cea de-a doua soţie a lui Valentin. Acesta mai are un copil, Daniel Valentin, cu Iordana Bordilă.Alexandra este o persoană discretă care, la fel ca şi tatăl ei, stă departe de lumina reflectoarelor.