Ali Ergun Ergen revine la Anchor Grup

Supranumit „părintele mallurilor”, Ali Ergun Ergen revine la conducerea Anchor Grup, dezvoltatorul care a făcut primele malluri în România. 

07 feb. 2012, 14:33
Ali Ergun Ergen revine la Anchor Grup

Ergen a venit în România în 1999 ca parte a echipei tehnice de proiectare şi construcţie a primului mall, iar în ultimii şase ani a condus operaţiunile comerciale ale proiectului Băneasa Shopping City, dezvoltat de omul de afaceri Gabriel Popoviciu.

„A face din nou echipa cu Anchor este mai mult decat o provocare, este o ocazie de recalibrare a multor aspecte care pot determina design-ul pieţei româneşti, cel puţin în ceea ce priveşte politica centrelor comerciale. Vizăm consolidarea identităţii grupului şi poziţionarea operaţiunilor companiei în sfera premium a pieţei, indiferent de componentă – centre comerciale, proiecte imobiliare, clădiri de birouri, proiecte de leisure şi divertisment”, a declarat Ali Ergun Ergen la preluarea portofoliului.

Anchor Grup a adus în România conceptul de mall, implementat prin proiectele Bucureşti Mall şi Plaza Romania.

Acum doi ani, Anchor s-a confruntat cu un val de demisii: Tunc Capa, preşedintele companiei, Ibrahim Paksoy, directorul executiv, Ali Capa, directorul de investiţii  şi Radu Tănăsescu, care a coordonat activitatea operaţională a grupului.