Alianţa „România Dreaptă” vrea dialog cu cei care desfăşoară proiecte din bani europeni

Mihai Stănişoară a declarat, joi, că Alianţa "România Dreaptă" a decis demararea unui dialog, săptămâna viitoare, cu cei care desfăşoară proiecte din bani europeni.

RomaniaTV.net
20 sept. 2012, 11:42
Alianţa „România Dreaptă” vrea dialog cu cei care desfăşoară proiecte din bani europeni

Potrivit prim-vicepreşedintelui PDL, la discuţiile cu patronatele şi cu companiile private vor participa, din partea PDL, Mihai Stănişoară, prim-vicepreşedinte al partidului, precum şi vicepreşedinţii PDL Sulfina Barbu şi Anca Boagiu, dar şi preşedintele Organizaţiei de Femei a partidului, Cristina Trăilă.

„Împreună cu partenerii din alianţă şi de dialog urmează să identificăm soluţiile specifice privind fondurile europene”, a precizat Stănişoară, într-o conferinţă de presă, arătând că aceste soluţii vor fi incluse în programul de guvernare al Alianţei România Dreaptă.

La rândul său, vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a arătat că intenţia lui Victor Ponta de a înfiinţa un minister pentru fonduri europene „este acţiune de propagandă” şi a apreciat că o restrângere a structurilor nu este posibilă astăzi, ci trebuie îmbunătăţite domeniile din zona fondurilor europene în care s-au înregistrat neregularităţi.