Alice Cavaleru s-a întors acasă, după ce a născut. Prima întâlnire dintre Zora și Alegra, fiicele lui Vladimir Drăghia – FOTO

Alice Cavaleru a născut pentru a doua oară. Soția lui Vladimir Drăghia a fost externată ieri, iar acasă a fost așteptată de fetița cea mare.

09 sept. 2022, 14:20

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia sunt din nou părinți. Vedeta a născut marți o fetiță perfect sănătoasă căreia i-a pus numele Alegra Nova.

Mămica a postat o fotografie pe Instagram alături de micuță, care apare înfășată. „Copilul numărul 2: spălat, hrănit, iubit, adormit”, a scris aceasta despre fetiță în dreptul unei poze pe InstaStory.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

Citește și: Alice Cavaleru a născut pentru a doua oară. Prima imagine cu fiica ei şi a lui Vladimir Drăghia. Ce nume a primit FOTO

Tot pe rețeaua de socializare, soția lui Vladimir Drăghia a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat după cea de-a doua naștere.

„Am picioarele umflate după nașterea naturală. Nu-mi amintesc dacă am avut parte de așa ceva la prima naștere, dar azi am fost șocată să descopăr că am niște pâinici în loc de picioare. Umflarea post-partum apare în principal la nivelul picioarelor, gleznelor și feței, dar eu am și mâinile și abdomenul. Ieri eram o panseluță, astăzi sunt o grăsuță”, a scris aceasta.

Alegra Nova nu este singura care primește iubirea și grija mamei sale, sora ei mai mare, Alaia Zora, a fost surprinsă de Alice într-o poză, după ce aceasta i-a împletit părul.

Vladimir Drăghia și-a dorit să asiste la nașterea micuței

Vladimir și Alice sunt împreună de foarte mulți ani și s-au căsătorit în 2018, după nașterea primei fiice, de care cei doi sunt foarte mândri. „Am ținut-o de mână, ca în filme”, a spus Vladimir Drăghia după nașterea Zorei.

Actorul a declarat, cu ceva timp în urmă, în cadrul unei emisiuni TV, că ar repeta această experiență și cu al doilea copil. „Dacă se va putea, bineînțeles, este o plăcere. Este ceva la care nu aș renunța, clar aș vrea să fiu acolo. Am plâns amândoi, a fost foarte emoționant.”

Citește și: Marian Godină vrea să-şi dea demisia din poliţie şi să se facă influencer pe turism, totul de dragul fiicei sale: „Dacă Maria îmi va reproşa timpul petrecut departe de ea, ce să-i zic? Că am făcut-o pentru un salariu de 5.000 de lei?”