Alice Cavaleru a născut pentru a doua oară. Prima imagine cu fiica ei şi a lui Vladimir Drăghia. Ce nume a primit FOTO

Vladimir Drăghia are din nou motive de petrecere: soţia sa, Alice Cavaleru, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cuplul mai are un copil, tot o fetiţă, Zora, în vârstă de cinci ani.

07 sept. 2022, 09:02
Alice Cavaleru a născut pentru a doua oară. Prima imagine cu fiica ei şi a lui Vladimir Drăghia. Ce nume a primit FOTO
Alice Cavaleru a născut pentru a doua oară. Ce nume a primit fiica ei şi a lui Vladimir Drăghia

Alice Cavaleru a născut pentru a doua oară.  Vedeta a ales să nască natural, așa cum a născut și prima dată. Micuța a primit nota 10 din partea medicilor, a avut 3,530 kg, și 53 de cm. Părinţii au ales pentru ea două nume, Alegra Nova, dintre care unul, Alegra, provine din italiană și înseamnă „vesel”, „plin de viață”. Confrom SpyNews, Vladimir Drăghia a asistat la naștere, la fel cum a făcut-o, de altfel, şi la venirea pe lume a primei sale fiice.  De altfel, acum ceva timp, Vladimir Drăghia dezvăluia ce a simţit la naşterea Zorei. „Am ținut-o de mână ca în filme. Dacă se va putea (n.r. – în cazul celei de-a doua fetiţe), bineînțeles, este o plăcere. Este ceva la care nu aș renunța, clar aș vrea să fiu acolo. Am plâns amândoi, a fost foarte emoționant”, spunea Vladimir Drăghia.

Magda Pălimariu a născut în Norvegia chiar de ziua ei. Primele imagini cu bebeluşul

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru sunt împreună de mai bine de șapte ani. Cei doi au ales să-și unească destinelele și în fața lui Dumnezeu în data de 21 iulie 2018, când au făcut o ceremonie cu totul specială, pe plajă. Primul copil a cuplului a venit chiar înainte de nuntă, în anul 2017. Ca urmare, micuța Zora are acum cinci ani, dar povestea nu se încheie aici. Cei doi i-au făcut și o surioară care abia a venit pe lume.

Pepe este tată de băiat! Yasmine Ody, iubita artistului, a născut la o clinică din Capitală

„În momentul în care Alice a intrat în viața mea, mi-am dat seama că așa arată femeia cu care vreau să fiu, femeia cu care vreau să fac cel puțin un copil. Am avut mare noroc că am cunoscut-o”, a mai spus Vladimir Drăghia.