Alice Cavaleru şi Vladimir Drăghia, clipe de groază în miez de noapte. Ce a păţit micuţa Zora

Alice Cavaleru şi Vladimir Drăghia au fugit în weekend la mare, în timp ce micuţa Zora a rămas în grija bunicilor. Totul a decurs bine, până la un moment dat. Soţia lui Vladimir Drăghia a fost sunată în miez de noapte de mama sa, care nu se mai putea înţelege cu Zora.

24 iul. 2022, 21:50
Alice Cavaleru şi Vladimir Drăghia, clipe de groază în miez de noapte. Ce a păţit micuţa Zora

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Cei doi au împreună o fetiţă, iar în curând în familia lor va veni un nou membru.

Alice Cavaleru şi Vladimir Drăghia, clipe de groază în miez de noapte. Are legătură cu Zora

Citeşte şi Anca Serea are din nou probleme de sănătate: „Am niște amețeli, cred că intervine menopauza”

Până când Alice va aduce pe lume al doilea copil, aceasta şi soţul ei au decis să facă o mică ecapadă la mare. Pe micuţa Zora au lăsat-o în grija bunicilor. Deşi lucrurile păreau în regulă, soţia lui Vladimir Drăghia s-a trezit cu un telefon de la mama ei în miez de noapte. Aceata era disperată, deoarece nu se mai putea înţelege cu Zora.

„Mă minunez în fiecare zi de capacitatea iubirii de mamă de a mă transforma în cea mai bună variantă a mea. În iubirea de mamă nu e loc de orgoliu sau alte sentimente care să o umbrească.

Desigur, există multă frustrare, neputință și tristețe când nu reușești să oferi tot ce ți-ai dori sau când te depășesc situații pe care ai vrea să poți să le rezolvi cu praful tău magic de mamă.

Azi-noapte Zori a dormit fără mine și, la 12 nopatea, m-a sunat mama mea disperată că s-a trezit la puțin timp după ce au adormit și de o oră plângea fără oprire. Doar repeta „vreau să stau cu mami acum” mecanic, printre suspine. Nici nu deschidea ochii.

Eram pe video call și nu mai știam ce să-i spun ca să o liniștesc puțin. Apoi mi-a venit ideea să-i cânt. După un timp, s-a calmat puțin și asta mi-a dat timp să mă adun și să-mi dau seama că mai bine îi spun povești pentru că așa o adorm în fiecare seară. Am lăsat de mult cântecele la somn. Așa am reușit să mă înțeleg cu ea. Voia să stea doar cu mine (adică cu telefonul pe video call cu mine) în camera ei și să-i spun povești. Și așa am stat 40 de minute, pe jos, în baie, și i-am spus povești până a adormit. Le-am citit de pe internet, recunosc, pentru că nu aș fi avut capacitatea să mă adun ca să improvizez.

A trecut. Se pare că s-a mai trezit o dată, spre dimineață, dar a reușit să adoarmă la loc. A fost o noapte grea, nu prea am dormit și am capul greu, dar am și o mică victorie: am reușit să o liniștesc și să o adorm de la distanță.

De frica acestor momente îmi doresc ca din când în când să doarmă singură, nu că nu aș vrea să mai doarmă cu mine. Vreau doar să poată să doarmă fără mine dacă e nevoie, dar pare că mai avem până acolo.

E greu, dar îmi iubesc viața mai mult ca oricând pentru că e Mușețica mea în ea și îmi doresc să am o viață lungă pentru că nu vreau să o las singură. Și când mă gândesc că o să o iau de la capăt cu al doilea meu pui și o să am sentimentele astea la dublu!”, a povestit soţia lui Vladimir Drăghia pe pagina de Facebook.

Citeşte şi Soţia lui Mircea Radu, călcată de maşină pe trecerea de pietoni. Raluca a fost transportată la spital