Soţia lui Mircea Radu, călcată de maşină pe trecerea de pietoni. Raluca a fost transportată la spital

Soţia lui Mircea Radu a fost călcată de maşină pe trecerea de pietoni. Raluca traversa regulamentar strada, împreună cu o rudă de 66 de ani, moment în care au fost acroșați de un taximetrist. Cei doi au a fost transportaţi la spital.

24 iul. 2022, 15:46
Soţia lui Mircea Radu, călcată de maşină pe trecerea de pietoni. Raluca a fost transportată la spital
Soţia lui Mircea Radu, călcată de maşină

Soţia lui Mircea Radu, călcată de maşină. Raluca a fost accidentată pe trecerea de pietoni, în Piatra Neamț. Din fericire, nu au păţit nimic grav, femeia și bărbatul care o însoțea au fost și au fost transportați la un spital pentru investigații medicale.

Citeşte şi: Andreea Marin și Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr, imagine superbă pe internet. Deși nu e copilul ei, vedeta îl susține cu toate forțele pe micul actor intrat în lumea afacerilor

Soţia lui Mircea Radu, călcată de maşină

În urma impactului, la faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care l-au testat pe şofer. Etilotestul a indicat că acesta nu consumase alcool, potrivit Antena 3.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Mircea Radu s-a căsătorit cu Raluca în urmă cu șase ani. Prezentatorul TV a avut mai multe relații, dar toate s-au finalizat prin despărțiri. Raluca și Mircea Radu s-au cununat în 2013, iar în urma mariajului lor au venit pe lume doi copii, un băiat și o fetiță.

Mircea Radu a fost unul dintre cei mai râvniti burlaci din televiziune. Acesta era curtat de multe femei, mai ales când era pe culmea succesului în tinerețe. La un moment dat, prezentatorul tv a rămas cu gândul la o singură femeie care i-a furat mințile. Raluca a fost cea de care s-a îndrăgostit Mircea Radu.

Cine este Raluca, soţia lui Mircea Radu?

Raluca preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, însoțindu-l pe jurnalist doar la evenimentele importante. Soția lui Mircea Radu este medic oncolog, fiind o femeie extrem de atrăgătoare. Cu toate astea, prezentatorul Tv a declarat că între ei nu a fost dragoste la prima vedere.

Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri.

Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, declara prezentatorul de televiziune.