Alice Cooper: Aş fi prăjit-o pe Lady Gaga la grătar!

Alice Cooper, veteranul rockului horror, nu este impresionat de artiştii tineri. Controversatul cântăreţ a criticat cu duritate scena muzicală contemporană.

RomaniaTV.net
02 nov. 2011, 08:52
Alice Cooper: Aş fi prăjit-o pe Lady Gaga la grătar!

Lui Alice nu îi convine faptul că tinerii interpreţi poartă haine create de designeri, evită conflictele şi cântă doar despre subiecte sigure şi neproblematice.

Rockerul a declarat că singurul artist care face ceva pentru a depăşi limitele este Lady Gaga. Alice a somat-o să fie mai şocantă, pentru că, momentan, o consideră plictisitoare.

„Rockul trebuie să fie supărător. Cineva trebuie să se simtă jignit de el. Mă întreb de ce artiştii tineri nu mai vor să facă parte din trupe rock. Este o siţuatie ciudată pentru mine. Astăzi, toată lumea vrea să se încadreze într-un tipar. Rockul este pentru cei inadaptaţi. Când Lady Gaga a apărut îmbrăcată în rochia aceea de carne, i-am zis: n-ai mers destul de departe! Pe vremea mea, am fi tras-o într-o ţeapă şi am fi prăjit-o la barbecue”, a declarat Cooper.

„Ce să zic, măcar fata asta încearcă să mai condimenteze scena muzicală. Toată lumea e atât de politically correct. Este foarte plictisitor”, crede Alice Cooper.