Alice Peneacă dezvăluie MOTIVUL REAL al divorţului de miliardarul Bobby Păunescu

Alice Peneacă a vorbit în premieră despre divorțul de Bobby Păunescu, dezvăluind și care au fost motivele care au dus la despărţire. Cei doi nu mai formează un cuplu de mai bine de un an, însă divorțul s-a pronunțat abia la începutul lui decembrie.

19 dec. 2018, 07:24
Alice Peneacă dezvăluie MOTIVUL REAL al divorţului de miliardarul Bobby Păunescu

Alice Peneacă a făcut câteva precizări legate de divorțul său de Bobby Păunescu la o emisiune de televizoune.

„Suntem separați de mai bine de un an și jumătate, însă pe 10 decembrie a avut loc divorțul. Am divorțat la tribunal, a fost și el de acord cu divorțul. Nu am niciun regret, este o experiență din care am învățat foarte multe lucruri și sper ca pe viitor să iau decizii mai bune! Nu există prietenie, însă există respect, din partea mea. Am ajuns împreună la concluzia că divorțul este singura soluție, însă am ales să depun actele, întrucât vreau să merg mai departe cu viața mea. În urma divorțului am rămas cu o experiență de viață. Eu sunt ok pentru că muncesc și am grijă de mine”, a declarat Alice Peneacă.

Alice Peneacă, despre DIVORŢUL de Bobby Păunescu. Cu ce actor celebru l-ar fi ÎNŞELAT pe MILIARDAR

În ceea ce privește motivele care au dus la divorț, fotomodelul a declarat: „Pe de-o parte nepotrivire de caracter, pe de altă parte am realizat că dragostea de sine este mult mai importantă! Având în vedere că suntem separați de foarte mult timp, consider că sunt foarte bine acum și mă simt bine! Sunt fericită și îmi doresc să întâlnesc pe cineva potrivit pentru sufletul meu”.