Alicia Silverstone a creat o linie de produse cosmetice ecologice

Actriţa americană Alicia Silverstone s-a asociat cu brandul Juice Beauty pentru a crea o linie de produse cosmetice ecologice.

RomaniaTV.net
27 apr. 2012, 13:30
Alicia Silverstone a creat o linie de produse cosmetice ecologice

Actriţa americană, care este vegetariană, a creat o colecţie ce include cinci produse cosmetice – pentru machiaj şi îngrijirea pielii -, iar preţurile acestora variază de la 16 la 36 dolari, informează femalefirst.co.uk.

„Aceasta sunt eu. Nu este vorba doar de un produs pe care să îmi trec numele. Nu voi sprijini niciodată un proiect în care nu cred 100%. Consider că oamenii contează pe mine pentru asta şi mă mândresc cu acest lucru”, a declarat Alicia Silverstone pentru WWD.com.

Noua colecţie este formată dintr-un ruj, un fond de ten, o pudră, o cremă nutritivă şi o loţiune demachiantă.

Alicia Silverstone, născută pe 4 octombrie 1976, este actriţă şi fotomodel. A devenit cunoscută după apariţia în videoclipurile trupei Aerosmith – „Cryin'”, „Amazing” şi „Crazy” – şi prin rolurile din filmele „Liceenele din Beverly Hills” (1995) şi „Batman şi Robin” (1997).

Autoare şi a unui volum de reţete vegetariene, intitulat „The Kind Diet”, Alicia Silverstone va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în filmele „Vamps”, alături de Sigourney Weaver, şi „Butter” alături de Hugh Jackman.