Alimente care te încălzesc pe timp de iarnă

Daca simti ca frigul de afara te doboara, e timpul sa dai iama in camara sau fuga la supermarket. Exista alimente care te vor ajuta sa infrunti iarna si sa fii in plina forma prin nameti. 

RomaniaTV.net
28 dec. 2012, 09:14
Alimente care te încălzesc pe timp de iarnă

Polenul. Este campion la capitolul vitamine si minerale, asa ca este primul produs la care ar trebui sa te gandesti daca vrei sa iti stimulezi imunitatea si sa lupti impotriva oboselii, potrivit perfecte.ro.

Supa de legume. Iti permite sa te incalzesti dupa o plimbare in frigul de afara, facandu-ti in acelasi timp si plinul de fibre, vitamine si minerale.

Citricele. Sunt perfecte pentru a-ti intari sistemul imunitar, pentru a-ti pune metabolismul la treaba si pentru a te scapa de bolile de sezon.

Ciocolata neagra. Este recomandata mai ales pe timpul iernii, intrucat este o adevarata mina de magneziu sau, cu alte cuvinte, de tonus si buna-dispozitie.

Usturoiul este un antibiotic natural, asa ca ar trebui sa ocupe un loc de cinste in alimentatia ta de zi cu zi, mai ales in sezonul rece, cand riscurile de infectii sunt peste tot.