Alimente care tratează disfuncţiile erectile

Ultimele studii bazate pe descoperiri stiintifice arata ca alimentati abarbatilor are un rol extrem de important atunci cand vine vorba de disfunctiile erectile.

27 dec. 2014, 09:44
Alimente care tratează disfuncţiile erectile

S-a demonstrat ca o dieta bogata in grasimi si in zaharuri are un efect incredibil de nociv asupra funciotnarii normale a aparatului reproducator masculin din simplul motiv ca grasimile si zaharurile incetinesc circulatia sangvina si cresc nivelul colesterolului in sange.

Din acest punct de vedere, cercetatorii recomanda diete bazate pe foarte multe fibre pentru barbati, fibre pe care le pot lua din cereale, fructe si legume. Insa exista o gama variata de alimente care ajuta la curatarea organismului si care functioneaza ca adevarate tratamente pentru barbatii cu disfunctii erectile.

Pepenele rosu este unul dintre aceste alimente si previne disfunctiile erectile datorita substantei numite citrulina. Aceasta substanta are rol de a relaxa si a largi vasele de sange, ducand la o circulatie abundenta in tot corpul, inclusiv in zona genitala.

Un alt aliment care ajuta foarte mult sunt stridiile. Acestea stimuleaza apetitul secual avand un continut bogat de zinc. Zincul stimuleaza productia de testosteron si imbunatateste calitatea spermei, dand barbatului vigoarea care ii lipseste.

Continuarea pe Lyla.ro