Alimente fabuloase ca să rămâi însărcinată, de care nu ştiai

Daca vrei sa ramai insarcinata, trebuie sa iti privesti cu atentie dieta alimentara. Ceea ce mananci tu si partenerul tau are impact mare asupra fertilitatii voastre, a sanatatii spermei lui si chiar asupra sexului copilului conceput.

14 mai 2017, 20:01
Alimente fabuloase ca să rămâi însărcinată, de care nu ştiai

Studiind cercetarile recente de specialitate pe tema legaturii dintre mancare si fertilitate, iata 5 alimente populare, la indemana si cu efect fabulos asupra cresterii sansei de a ramane insarcinata pe care este indicat sa nu le ratezi din alimentatia ta zilnica.

Produsele lactate integrale

Femeile care consuma produse lactate integrale, inclusiv inghetata, mai mult de o data pe zi, au cu 25% mai mari sanse de fertilitate decat cele care consuma aceste alimente o data pe saptamana, spune studiul realizat de Universitatea Harvard.

Acelasi studiu arata ca femeile care mananca zilnic doua portii de lactate degresate sunt cu 85% mai infertile din cauza tulburarilor de ovulatie decat cele care consuma acest tip de produs o data pe saptamana.

Recomandarea specialistilor este ca totusi femeile sa diminueze cantitatea de lactate integrale dupa ce au ramas gravide, din cauza cantitatii de grasime continuta de ele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.