ALIMENTELE NARCOTICE naturale. Vezi care îţi îmbunătăţesc miraculos starea de spirit

De cate ori nu te-ai trezit cu fata la cearsaf, fara vreun motiv anume? Desi aceste stari de dispozitie nu au intodeauna explicatii concrete, specialistii subliniaza ca exista cateva trucuri pentru a combate episoadele de astenie sau depresia, iar alimentatia joaca un rol esential.

22 nov. 2013, 08:10
ALIMENTELE NARCOTICE naturale. Vezi care îţi îmbunătăţesc miraculos starea de spirit

Natura are trucurile sale, astfel incat foarte multe fructe si legume au calitatea de a alimenta buna dipozitie a fiecaruia dintre noi.

Alimente care inlatura melancolia

O bucatica de ciocolata neagra sau o gustare bogata in carbohidrati (ex: o briosa integrala cu afine) va activa serotonina si mai putin de 10 minute te vei simti ca nou.

La fel de bune sunt si chiflele cu felii de banane si sirop de gave sau cateva linguri de ovaz simplu cu lapte si miere. Ai toate motivele deci sa nu sari peste micul-dejun.

Vezi şi care sunt alimentele care favorizează inteligenţa

Alimente care inlatura depresia

Te confrunti cu o stare proasta, care pare sa persiste? Solutia este si de aceasta data mult mai aproape decat te-ai fi asteptat! Consuma alimente bogate in Omega 3, precum tonul sau somonul si stimuleaza-ti sistemul nervos cu o ceasca de cafea zilnic.

Citeste mai mult pe lyla.ro