Alimentul minune care combate cancerul. Asta trebuie să incluzi în dieta ta zilnică

Pentru a preveni declansarea unor boli grave, cum ar fi cancerul, trebuie sa fii foarte atenta la alimentatie. Este necesar sa consumi alimente care te ajuta sa iti cureti corpul de toxine.

RomaniaTV.net
11 mart. 2018, 05:06
Alimentul minune care combate cancerul. Asta trebuie să incluzi în dieta ta zilnică

Profesorul Hristo Mermerski, specialist in nutritie, iti ofera o reteta care te ajuta sa iti mentii sanatatea si sa previi aparitia anumitor boli.
Reteta sa este benefica pentru intreg corpul: curata organismul, rinichii, vasele de sange, inima, intareste sistemul imunitar si mentine sanatos sistemul excretor, dar ajuta si la restabilirea florei intestinale.

In plus, reteta sa ajuta si la imbunatirea memoriei si este foarte eficienta in tratamentul administrat dupa un infarct. Amestecul de ingrediente propus de profesorul Hristo Mermerski este benefic si la eliminarea celulelor canceroase din organism.

Iata ce ingrediente iti sunt necesare pentru a prepara reteta care combate cancerul:

3 cani de miere organica
4 cani de grau germinat
15 lamai
12 catei de usturoi
4 cani de nuci
miere

Pentru a prepara aceasta reteta ai nevoie de un borcan de sticla in care sa adaugi graul germinat, dupa care sa torni apa si sa lasi acest amestec peste noapte. Dimineata, strecoara graul printr-un tifon si spala bine boabele, dupa care lasa graul 24 de ore in borcan. Vei obtine astfel germeni de grau.

Dupa ce ai terminat acest proces, macina usturoiul, graul germinat si nucile, dupa care taie 5 lamai cu tot cu coaja si adauga-le peste aceste ingrediente. Celelalte lamai se storc, iar zeama obtinuta se toarna peste compozitia pe care ai preparat-o anterior.

La final, amesteca toate ingredientele cu ajutorul unei linguri de lemn, iar la final adauga mierea. Compozitia obtinuta se pastreaza la rece si se poate consuma dupa 3 zile.

Cum se administreaza tratamentul care combate cancerul

Acest preparat trebuie consumat zilnic. De regula, se recomanda 1 – 2 lingurite inainte de micul-dejun, pranz, cina si inainte sa mergi la culcare. Tratamentul se urmeaza pana cand se termina compozitia, iar acesta este recomandat doar o data pe an.

Sursa: ele.ro