Alimentul toxic care grăbeşte îmbătrânirea. Consumat în fiecare zi, poate provoca cancer

Alimentul toxic care grăbeşte îmbătrânirea. Potrivit unui studiu realizat de oamenii de știință, persoanele care îl consumă des, îmbătrânesc cu patru sau cinci ani mai repede decât cei care îl evită. Printre problemele grave se numără şi cancerul de colon (peste 56% dintre cazuri).

13 dec. 2021, 16:29
Alimentul toxic care grăbeşte îmbătrânirea. Consumat în fiecare zi, poate provoca cancer
Alimentul toxic care grăbeşte îmbătrânirea

Alimentul toxic care grăbeşte îmbătrânirea. Potrivit peroz.ro, persoanele care beau lapte care conține 0,3% grasime, pot rămâne tineri mai mult timp decat cei care preferă laptele cu 3,6% grasime.

Citeşte şi: Alimentul banal care funcționează ca un adevărat antibiotic natural. Conține nouă vitamine esențiale și are numeroase beneficii pentru sănătate!

Alimentul toxic care grăbeşte îmbătrânirea

Laptele de vacă chiar dacă este bogat în vitamina și calciu, se numără printre alimentele care grăbesc îmbătrânirea. Consumul excesiv de lapte poate provoca încetinirea digestiei, dezechilibrări hormonale și tulburări intestinale.

Un studiu realizat de cercetătorii britanici de la Universitatea Havard a arătat că există o legătură directă între consumul constant de lapte din comerț și unele problema de sănătate. Persoanele care au renunțat la laptele bogat în grăsimi, au observat o reducere a migrenelor cu până la 80%.

Printre problemele grave se numără cancerul de colon (peste 56% dintre cazuri), cancerul mamar, cancerul ovarian, cancerul de plămâni sau cel de stomac.

Unii nutriționiști consideră că laptele bogat în grăsimi poate provoca osteoporoza, mai ales la adulții de peste 30 de ani. Dacă este consumat zilnic, poate prezenta un risc ridicat de dezvoltare a bolii Parkinson la bărbații între 30 și 60 de ani.