Alin Oprea rupe tăcerea despre amantlâcul fostei sale soţii: „Din păcate, așa a înțeles să răsplătească încrederea mea”

Alin Oprea rupe tăcerea despre amantlâcul fostei sale soţii, despre care spune că ar fi aflat abia după ce a divorţat. Artistul şi Larisa Uţă au fost căsătoriţi timp de 22 de ani şi au împreună doi copii.

08 nov. 2022, 15:10
Alin Oprea rupe tăcerea despre amantlâcul fostei sale soţii: „Din păcate, așa a înțeles să răsplătească încrederea mea”
Alin Oprea rupe tăcerea despre amantlâcul fostei sale soţii

Alin Oprea rupe tăcerea despre amantlâcul fostei sale soţii. Cei doi au divorțat oficial în anul 2021 după ce s-au acuzat reciproc, o bună perioadă, de infidelitate. Pe atunci, Larisa susținea că solistul trupei Talisman ar fi plecat de acasă pentru o presupusă iubită, iar la rândul lui, Alin Oprea vorbea despre infidelitățile femeii care i-a dăruit doi copii.

Citeşte şi: Alin Oprea și Medana, vacanță de vis peste hotare. Ce destinație exclusivistă au ales artistul și iubita sa. ”Este considerat cel mai frumos oraș” / Exclusiv

Alin Oprea rupe tăcerea despre amantlâcul fostei sale soţii

Din păcate așa a înțeles ‘doamna’ să răsplătească încrederea mea, munca mea și toate sacrificiile pe care le-am făcut timp de 25 de ani pe altarul familiei. Trăiam 5 oameni în acea casă, dar eram singurul care aducea un venit. Am fost de acord, din nefericire, ca soacra să stea cu noi în casă, tocmai pentru ca fosta să aibă suficient timp liber pentru ‘alte activități’ și să fie scutită de treburile casei.

De educația copiilor m-am ocupat personal, copiii terminând facultăți de top cu profil Muzical (specializarea mea), nu Sportiv (specializarea ei). Am cumpărat apartament la Londra tocmai ca ei să aibă un statut onorabil și un confort cât mai mare pe timpul studiilor și în continuare.

Crescând fără tată, visul meu a fost să am o familie frumoasă și să fiu un tată cât mai bun pentru copiii mei. Am simțit demult că ea părea să aibă și alte ‘preocupări’, dar am preferat, de dragul copiilor, să deschid ‘Cutia Pandorei’ abia după ce aceștia deveneau majori și realizați, pentru a nu fi afectați și a putea înțelege cu detașare situația.

În anul de grație – 2020, anticipând că va veni momentul adevărului și ticluind un plan bine premeditat, mi-a înscenat o ‘situație’ din care să mă scoată pe mine țap ispășitor, sugerând că eu sunt vinovat de toate nenorocirile… Acela a fost momentul în care mi-a fost luat tot ‘universul’ pentru care mi-am dus crucea o viață: familie, copii, imobile, bani, sănătate… Dar tot acela a fost și momentul în care Dumnezeu mi-a trimis un înger păzitor, pe viitoarea mea iubită și soție Medana.

Aș fi lăsat totul în urmă și nu aș fi aflat nici măcar eu toate ‘secretele murdare’, dar din păcate am fost târât în tot felul de procese în care cercetările au trebuit demarate în ceea ce privește viața noastră privată. Atunci, ‘poarta adevărului’ a fost deschisă și am aflat, cu dovezi de netăgăduit, acte și fapte de neiertat (printre care și cele relatate de doamna Nina). Trist, dar adevărat”, a spus Alin Oprea.