Alin Oprea și Medana, vacanță de vis peste hotare. Ce destinație exclusivistă au ales artistul și iubita sa. ”Este considerat cel mai frumos oraș” / Exclusiv

Alin Oprea și Medana au avut parte de o vacanță de vis, departe de grijile și stresul cotidian. Cei doi tineri îndrăgostiți au optat pentru o destinație exclusivistă, iar totul a fost peste așteptări.

11 aug. 2022, 14:51

Au fost momente speciale și încărcate de emoție pentru Alin Oprea și frumoasa lui iubită. Medana și îndrăgitul artist au avut parte de o vacanță de neuitat, departe de stres și de griji. Medana a reușit să-i facă o adevărată surpriză lui Alin Oprea, alegând ca destinație de vacanță un loc aparte, încărcat de istorie, peisaje superbe și o atmosferă surprinsă, parcă, din povești – frumoasa și însorita Italie.

Într-un interviu în exclusivitate pentru Româniatv.net, Medana ne-a povestit despre destinația aleasă, dar și despre felul în care a reușit să-și surprindă iubitul. Dacă până acum Alin era cel care ne obișnuia cu surprizele, ei bine, de această dată, cea care a avut ideea destinației a fost chiar frumoasa Medana. Iubita artistului a vrut ca Alin să ia o pauză de la muncă, de la stres și de la agitație și să se simtă bine într-un loc aparte.

”Pe data de 2 August Alin a avut un concert extraordinar alături de Nicu Covaci, concert aniversar pentru cei 60 de ani de carieră ai formației Phoenix. Am petrecut 3 zile frumoase la Timișoara după care am urcat în avion și am mers într-un concediu binemeritat la mare în Italia. Nu planificasem nimic, mai ales că Alin nu obișnuia să meargă într-un concediu în luna august, fiind o perioadă atât de aglomerată din punct de vedere profesional pentru el. Însă eu mi-am încercat norocul și i-am propus varianta cu Italia. Evident că primul răspuns al lui a fost următorul: ”Mergem unde vrei tu, din septembrie încolo”. Eu nu am insistat deloc, mai ales că și în domeniul meu de activitate este o perioadă foarte aglomerată.După câteva ore m-am trezit cu un mesaj în care îmi spune: ”Caută bilete de avion, caută hotel, că plecăm unde vrei tu”. Italia este o variantă excepțională din punctul meu de vedere pentru că zborul este scurt, iar ce te așteaptă acolo este impresionant. Începând de la arhitectură și cultură, la plajă, nisip, obiective turistice, shopping, gastronomie și hoteluri superbe. Am avut parte de un concediu de vis”, a povestit Medana.

Și, așa cum era și firesc pentru doi tineri îndrăgostiți, simpaticul artist și Medana nu au putut rata unul dintre cele mai emblematice orașe din lume – Veneția.

”Fiind în Italia nu se putea ca doi îndrăgostiți să nu ajungă și în Veneția, fiind considerat cel mai frumos oraș construit de om și cel mai romantic oraș din Europa. Am mers cu gondola, am vizitat muzee, biserici iar când am obosit am poposit la un restaurant superb neobaroc, emblematic încă din anul 1700. Aici am fost întâmpinați cu o orchestră remarcabilă și toată piața din San Marco era plină cu mii de turiști, iar muzica celor din orchestră îți ajungea direct la suflet. Întâmplarea face ca toți acei valoroși artiști să fie chiar români. Noi nu știam asta. Într-o pauza au venit la noi la masă și și-au făcut poze cu Alin, pentru că l-au recunoscut imediat, iar momentul a fost unul emoționant”, a declarat iubita lui Alin Oprea, în exclusivitate pentru Româniatv.net.

Și cum, firește, nu există vacanță fără shopping, Medana și-a bucurat sufletul și cu o sesiune de cumpărături care să-i amintească de aceste momente unice. Dar ceea ce a contat cu adevărat a fost timpul petrecut în pace și liniște alături de bărbatul mult iubit. Alin Oprea și Medana și-au încărcat sufletele de bucurie, de iubire și s-au bucurat unul de celălalt mai mult ca niciodată.

”Am fost și la shopping pentru că fără shopping “chiar nu se poate” la o femeie, iar Alin a avut răbdarea necesară încât să aștepte vreo 7 ore până am cumpărat tot ceea ce mi-am dorit. Bucuria mea cea mai mare a fost faptul că am reușit să îl scot pe Alin din rutina lui de a alerga la evenimente, fără să țină cont de viața lui privată. Pentru că un artist nu are niciodată viață privată. Lucru care ușor, ușor se schimbă, pentru că atât de Revelion, cât și în luna august, am avut parte de asa ceva. Alergând după bani, ajungi să plătești chiar cu sănătatea de cele mai multe ori. Iar eu nu îmi doresc așa ceva pentru bărbatul iubit. Doar o viață avem așa că încercăm să o trăim frumos, în armonie și echilibru. Toate trebuie făcute cu măsură. Eu am nevoie de un bărbat fericit și împlinit alături de mine, nu de un robot care să facă bani. De un bărbat cu care să îmi împart viața la modul real și cu care să mă bucur de momente și de anii de tinerețe pe care încă îi mai avem. În urma noastră rămân doar amintirile și faptele bune. Cititorilor voștri le dorim concediu frumos și momente care să le încarce sufletele cu bucurii și momente inedite”, a mai spus Medana.