Alin Petrache are planuri mari pentru CSM Bucureşti. „Vom fi peste Steaua şi Dinamo”

CSM Bucureşti are un buget anual de 19 milioane de euro, asigurat în totalitate din bani publici, motiv pentru care preşedintele clubului, Alin Petrache, ameninţă supremaţia granzilor Steaua şi Dinamo.

25 ian. 2017, 14:07
Alin Petrache are planuri mari pentru CSM Bucureşti. „Vom fi peste Steaua şi Dinamo”

CSM Bucuresti a obtinut o majorare bugetara de 80% in acest an din partea Primariei Capitalei, iar presedintele Alin Petrache a prezentat noile planuri.

„Pot sa va spun ca fara exemple copiii nostri nu vor veni niciodata catre sport. Centrul de copii si juniori este cel mai important motor al clubului, dar nu va putea functiona fara exemple din partea sportivilor importanti, care sa performeze cu adevarat.

Strategia noastra este ca in urmatorii 3-4 ani sa facem din acest club cel mai important club din tara, peste Dinamo si Steaua, pentru ca putem face acest pas.

Incercam sa aducem orice fel de suflare bucuresteana la meciurile noastre, tanara, juvenila, dar ei nu pot sa se ataseze daca nu-si doresc sa calce pe urmele celor din urma. 1% din populatia Capitalei, adica spre 18.000 de legitimati, este targetul pe care vrem sa-l atingem in viitor. Si o vom face”, a spus Alin Petrache la Sport Total FM.

Apare o nouă SUPERECHIPĂ de FOTBAL în Bucureşti. „Ori facem un club nou, ori preluăm Sportul sau Rapid”

„Vrem sa dezvoltam o baza sanatoasa, un teren, o sala, unde sa ne antrenam, pentru ca nu avem o baza sportiva proprie, iar asta nu va mai putea ramane asa. Un club puternic trebuie sa aiba o casa, o inima”, a adaugat Alin Petrache.

CSM Bucuresti se finanteaza din bani publici, fiind clubul Primariei Capitalei. Alin Petrache a declarat acum ceva timp ca ia in calcul si infiintarea unei echipe de fotbal.