Alin Stoica: Prefecții USR PLUS rămân în funcții „până când se va decide altceva”

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, spune că prefecții USR PLUS nu demisionează și își continuă activitatea ca în mod normal. Nu au fost discuții până acum despre eventuala sa înlocuire.

08 sept. 2021, 09:52
Alin Stoica: Prefecții USR PLUS rămân în funcții „până când se va decide altceva”

„Noi ne continuăm activitatea, toți prefecții din partea USR PLUS, până când se va decide altceva”, a spus Alin Stoica, potrivit Digi24.

Întrebat dacă au existat discuții privind posibila sa înlocuire, Stoica a spus: „Nu, există doar lucrurile care se vehiculează în presă”. Alin Stoica a explicat că își va desfășura activitatea „în mod normal, fără niciun fel de impedimente”.

Florin Cîţu a trimis demisiile miniştrilor USR PLUS la Palatul Cotroceni

Premierul Florin Cîţu a trimis miercuri dimineaţă la Palatul Cotroceni demisiile miniştrilor USR PLUS, chiar dacă cu o zi înainte a spus că nu luase act de acestea. Preşedintele Klaus Iohannis urmează să semneze decretele prin care ia act de demisia celor şase miniştri USR PLUS din Guvern.

De altfel, marţi, premierul Florin Cîţu a dat de înţeles că nu luase act de demisiile miniştrilor USR PLUS. „Încă analizez situaţia politică”, a spus şeful Executivului.

În privinţa demiterii secretarilor de stat din partea USR PLUS, Cîţu a spus că nu a luat încă o decizie în acest sens şi când va o va lua, va anunţa.

Toţi miniştri USR PLUS au demisionat marţi din Guvernul Cîţu. Întrebat dacă a luat act de demisiile celor de la USR PLUS, premierul Florin Cîţu a declarat „daţi-mi voie să analizez”.

„Dați-mi voie să analizez situația și când o să am un răspuns o să vin. În momentul ăsta încă analizez situația politică în care ne aflăm”, a declarat marţi premierul Florin Cîţu.

Întrebat dacă ia în calcul demiterea secretarilor de stat numiţi din partea USR PLUS, Florin Cîţu a răspuns că nu a luat încă o decizie, dar când o va lua, va anunţa public.

Întrebat dacă după discuția cu președintele Iohannis este posibil ca miniștrii USR-PLUS să-și retragă demisiile, Cîțu a răspuns: „Bineînțeles că este posibil”.


loading...
Partenerii noștri