Alin Tişe, atac dur la Ludovic Orban în timpul vizitei la Cluj: Oameni inferiori politic vin sa se laude cu munca noastră și sa o dea exemplu

Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost atacat dur de președintele CJ Cluj, liberalul Alin Tișe, chiar în timp ce se afla într-o vizită în Cluj. Alin Ţişe nu-l iartă că a cedat postul de prefect UDMR la negocierile pentru formarea coaliţiei de guvernare şi a spus că a refuzat să participe la conferința de presă alături de Orban pentru că acesta îi este inferior politic și că a trecut de faza când era impresionat de cei care vin de la București să se laude cu munca lor și să o dea exemplu.

14 mai 2021, 16:02
Alin Tişe, atac dur la Ludovic Orban în timpul vizitei la Cluj: Oameni inferiori politic vin sa se laude cu munca noastră și sa o dea exemplu

Liberalul Alin Tişe, şeful CJ Cluj, nu-l iartă pe Ludovic Orban că a pierdut în faţa UDMR postul de prefect de Cluj. Liderul PNL a susţinut că în PNL este nevoie de reformă urgentă şi că cei care sunt încremeniți în funcții în partid trebuie să știe că vor fi vânturați de electorat.

Citeşte şi: Ludovic Orban anunţă că declanşează alegeri în PNL: Sunt singurul care mi-am anunțat candidatura. 36 de filiale mă susțin. Ce spune Florin Cîţu

„Domnul Buda (n.r, europarlamentarul Daniel Buda, președintele PNL Cluj) este președintele organizației și participa in acesta calitate.
In ceea ce ma privește, nu voi mai accepta ca munca mea din județ sa fie folosită ca exerciții de imagine ale unora care vin in vizita pe aici și apoi pleacă. Sa-și facă imagine cu activitatea și cu realizările lor, dacă o au. E o chestiune de etica politica.

Oameni incompetenți in județele lor (care nu au câștigat la vot direct nici o bătălie electorală) vin la Cluj sa se laude cu munca altora, iar apoi ne tratează cu lipsa de respect : vezi numirea prefectului de Cluj.

Ne pretind rezultate electorale bune, iar apoi prin decizii arbitrare ne îngreunează munca politica din județ și ne afectează negativ electoral.

Oameni inferiori politic vin la Cluj sa se laude cu munca noastră și sa o dea exemplu. Am trecut de faza aceasta.
Nu mai impresionează pe nimeni acest comportament politic al unora. Activitatea mea politica administrativă este cartea mea de vizita.

Politica se schimba. Oamenii trebuie sa se schimbe. Unii din partid încremeniti in funcții nu înțeleg asta și vor fi vânturați de electorat. Reformarea PNL este obligatorie”, a susţinut Alin Tişe, șeful CJ Cluj, citat de stiripesurse.ro.

Florin Cîţu: „Terasele nu vor rămâne deschise toată noaptea!