Ludovic Orban anunţă că declanşează alegeri în PNL: Sunt singurul care mi-am anunțat candidatura. 36 de filiale mă susțin. Ce spune Florin Cîţu

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat vineri, în cadrul unei vizite la sediul PNL Cluj, că în curând începe declanșarea alegerilor în partid. Orban a spus deocamdată este singurul care şi-a anunţat intenţia de a candida şi că se bucură de susţinere din partea a 36 de filiale PNL.

14 mai 2021, 15:43
Ludovic Orban anunţă că declanşează alegeri în PNL: Sunt singurul care mi-am anunțat candidatura. 36 de filiale mă susțin. Ce spune Florin Cîţu

Alegeri în PNL. Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat, vineri la Cluj, că „în curând vom declanșa procedurile de alegeri în partid”.

„Vreau din nou să fac precizarea că alegerile în Partidul Național Liberal nu înseamnă organizarea unui congres, înseamnă alegeri de la firul ierbii. O să fie alegeri generale, fiecare organizație locală, ulterior o să fie conferințele județene și abia după finalizarea alegerilor la baza partidului o să aibă loc congresul cu o reprezentare proaspătă, care să asigure cu adevărat legitimitate conducerii care este aleasă.

Eu nu vreau să dau declarații pe niște ipoteze. Deocamdată nu știu dacă o să mai fie un candidat la șefia PNL. În ce mă privește pe mine, indiferent dacă o să fie sau nu, campania mea se va derula la fel, așa cum am făcut campanie: mișcare multă în teren, acțiune la firul ierbii, participare la toate evenimentele importante, susținerea proiectelor reprezentanților PNL în administraia locală și la nivel parlamentar. O să fie o campanie pozitivă, bazată pe proiecte și obiective realiste.

Sunt 36 de filiale care mă susțin. […] Până la urmă fiecare delagat la congres are fiecare discernământ și are dreptul să voteze pe cine dorește. O să trebuiască să fac o muncă de convingere a fiecărui delegat”, a spus Ludovic Orban, în cadrul unei vizite la sediul PNL în Cluj-Napoca, citat de stiripesurse.ro.

Citeşte şi: Florin Cîţu a jucat fotbal cu elevii unui liceu teologic din Satu Mare: „M-au alergat puțin băieții” VIDEO

 

Alegeri în PNL. Florin Cîţu, în vizită la Suceava: Nu există o campanie electorală internă. Sunt aici ca prim-ministru

Premierul Florin Cîţu neagă existenţa unei campanii electorale în interiorul Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii, el precizând vineri, la finalul unei vizite la Centrul de vaccinare drive-through de la un centru comercial din Suceava, că nu se află în competiţie cu actualul preşedinte al liberalilor, Ludovic Orban.

„Nu există o campanie electorală internă. Sunt aici ca prim-ministru. Sunt aici pentru a susţine campania de vaccinare. (…) În acest moment, nu există o campanie electorală internă în Partidul Naţional Liberal”, a afirmat Cîţu.

Citeşte şi: Florin Cîţu le dă vestea bună românilor: „Creşterea economică pe 2021 va fi peste toate estimările. Vă garantez!”


loading...
Partenerii noștri