Alin Tişe renunţă la funcţia de consilier judeţean

Preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe (PDL), care nu a reuşit să obţină un nou mandat la şefia instituţiei, va renunţa la funcţia de consilier judeţean câştigată în urma alegerilor locale, spunând că este o dovadă "de bun simţ şi decenţă".

RomaniaTV.net
13 iun. 2012, 13:58
Alin Tişe renunţă la funcţia de consilier judeţean

Alin Tişe a declarat, miercuri, că figura pe primul loc al listei de consilieri judeţeni a PDL Cluj şi că în locul său va intra o tânără de 25 de ani, membră a Organizaţiei de Tineret a PDL Cluj.

„Renunţ la mandatul de consilier judeţean câştigat în urma alegerilor locale. Consider că este o dovadă de bun simţ şi decenţă să fac acest lucru, dacă nu am câştigat funcţia de preşedinte al CJ Cluj. Eu ocupam primul loc pe lista de consilieri judeţeni a PDL Cluj, iar în locul meu va intra ocupanta locului 13, Adina Raţiu, în vârstă de 25 de ani, membră a OT a PDL Cluj. Sunt convins că aceasta va reuşi să desfăşoare o activitate foarte bună în cadrul CJ Cluj”, a spus Tişe.

În Consiliul Judeţean Cluj, USL are 16 mandate, PDL – 12, UDMR – şase şi PPDD – trei.

Candidatul USL la şefia Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a câştigat alegerile, el obţinând 776 de voturi în plus faţă de contracandidatul său, Alin Tişe, care deţinea funcţia, arată rezultatele finale comunicate de BEJ Cluj.