Alin Trăşculescu şi-a plimbat copilul prin Parlament VIDEO

Deputatul Alin Trăşculescu, cercetat penal pentru trafic de influenţă. şi-a luat "la revedere" într-un mod inedit de la Parlament. În ultima zi de lucrări a Camerei el a venit la serviciu însoţit de fiul său, în vârstă de doar câţiva ani.

RomaniaTV.net
12 dec. 2012, 14:58
Alin Trăşculescu şi-a plimbat copilul prin Parlament VIDEO

Alin Trăşculescu şi-a adus copilul de doar cîţiva ani la Cameră, în ultima zi de lucru a actualului Legislativ. Băieţelul a stat lipit de tatăl său tot timpul cât acesta s-a aflat la grupul parlamentar al PDL şi pe coridoare. Alin Trăşculescu, urmărit penal pentru trafic de influenţă, a candidat pentru un nou mandat de deputat, la alegerile din 9 decembrie, dar nu a mai fost ales.

Alin Silviu Trăşculescu are 38 de ani, este căsătorit şi are doi copii. În legislatura 2008-2012, Trăşculescu a avut 27 de iniţiative legislative (patru dintre ele transformându-se în legi), 20 de luări de cuvânt în plen şi 5 întrebări şi interpelarari.

Potrivit declaraţiei de avere, Alin Trăşculescu nu deţine clădiri sau terenuri, ci doar trei autoturisme, precum şi bijuterii şi obiecte de artă în valoare de 35 de mii de euro.