Alina Bădic anunţă noroc cu carul pentru 3 zodii. Pentru cine urmează o săptămână „de aur”

Alina Bădic a anunțat un mare noroc pentru 3 zodii, care vor trece prin schimbări importante.Astrologul anunță noroc mare pentru 3 zodii.

28 ian. 2024, 14:38
Alina Bădic anunţă noroc cu carul pentru 3 zodii. Pentru cine urmează o săptămână „de aur”

Horoscop Alina Bădic Berbec
Pentru Berbeci se anunță zile bune atunci când vine vorba despre cumpărături și investiții, dar trebuie să fie atenți. În plus, e bine să aibă grijă cu cine comunică sau negociază. Unii nativi se vor vindeca și vor fi percepuți în alt mod de către ceilalți.

Taur
Acești nativi realizează că le lipsește ceva. Își pun întrebări în legătură cu persoanele cu care se asociază și vor afla niște adevăruri în această perioadă. Au nevoie de persoane puternice lângă ei.

EXCLUSIV | Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie. Astroloaga RomâniaTV.net , Cătălina Gulan, vine cu vești excelente pentru zodii: Luna plină umblă la emoţii, dar nu lasă nici portofelul gol. Zodiile care dau lovitura

Horoscop Alina Bădic Berbec Gemeni
S-ar putea ca ritmul Gemenilor să fie perturbat și trebuie să înțeleagă de ce se întâmplă acest lucru. S-ar putea să apară o schimbare de moment, cu o propunere de a face un pas important. Se maturizează și devin mai înțelepți.

Rac
Pentru Raci s-au întâmplat lucruri puternice, însă acești nativi au înțeles mesajul lor. Cei mai mulți vor avea parte de câștiguri mari, dar vor avea loc o transformare importantă în viața lor. Totodată, trebuie să știe când să fie spirituali și când să gândească rațional. Vor fi multe modificări pentru ei, a anunțat astrologul Alina Bădic, la B1 TV.

Horoscop Alina Bădic Berbec Leu
Există un anumit lucru care îi sfidează pe acești nativi. S-ar putea ca un anumit eveniment să-i copleșească pe unii și să nu se mai simtă la fel de bine. Mulți aleg să aibă mai multă grijă de energia lor.

Fecioară
Fecioarele nu mai vor să-și exprime punctul de vedere și să critice, deoarece au avut loc transformări. Vor fi interacțiuni care le vor arăta diferite adevăruri cu care se vor confrunta.

Balanță
Astrologul anunță zile bune pentru investiții, relaționare și socializare cu persoane care le pot influența în diferite proiecte și afaceri. Sunt șanse să întâlnească persoane care au un mare potențial financiar. Cu toate acestea, este necesar să împartă lucrurile înainte. Vor avea parte de expansiune financiară, profesională și socială.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Scăpăm de Uranus retrograd! Flerul financiar, intuiția, inspirația, simțul subtil funcționează mult mai bine

Horoscop Alina Bădic Berbec Scorpion
Scorpionii au parte de provocări, dar nu sunt speriați de acest lucru. Fac o schimbare importantă și sunt interesați de cum vor percepe cei din jur acest lucru. Simt că ceva îi urmărește și devin foarte atenți.

Săgetător
Săgetătorii se află în prezența unor oameni alături de care pot construi. Cu toate că lucrurile merg bine în plan profesional și financiar, există ceva care nu le dă pace. Trebuie să se ocupe de un domeniu de care nu prea au avut grijă.

Capricorn
Acești nativi simt că a dispărut o greutate de pe umerii lor. Au avut o perioadă grea, dar acum se pot relaxa. Poate vor avea nevoie de o pauză sau de o vacanță, pentru că au nevoie de relaxare. Își doresc relații stabile și prietenii cu persoane pe care se pot baza.

Horoscop Alina Bădic Berbec Vărsător
Vărsătorii îl au pe Pluton în semnul lor, însă acest lucru le-ar putea oferi șansa de a fi puternici și să se transforme. Vor să aibă puterea de a se simți validați și vor avea parte de provocări acolo unde au o slăbiciune. Ceea ce le-a creat până acum slăbiciune se poate transforma în putere.

Pești
Peștii ar trebui să învețe să nu se mai agite și să nu se mai supere. Au nevoie de energie pentru a înfrunta anumite provocări. De asemenea, nu se mai pot întoarce în locuri și relații care nu au fost bune pentru ei.