Alina Bica, fosta şefă DIICOT, NU-L PRIMEŞTE pe Traian Băsescu în vizită

Fosta şefă DIICOT Alina Bica nu îl primeşte acasă pe Traian Băsescu, potrivit România TV. Este decizia fostei şefe DIICOT, după ce fostul preşedinte a anunţat că ar vrea să o viziteze. 

23 apr. 2015, 06:25
Alina Bica, fosta şefă DIICOT, NU-L PRIMEŞTE pe Traian Băsescu în vizită

Fosta şefă DIICOT spune că nu îl va primi pe Traian Băsescu dacă acesta va dori să vină la domiciliul său pentru a o vizita, potrivit România TV.

CITEŞTE ŞI: Băsescu: Vreau să vorbesc cu Alina Bica. M-aş bucura dacă ar accepta să îi fac o vizită

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, marţi la B1Tv, că își dorește să discute cu fosta şefă a DIICOT Alina Bica, recent ieşită din Penitenciarul Târgşor.

„M-aș bucura enorm dacă doamna Bica ar fi de acord să îi fac o vizită„, a spus Băsescu, completând că fosta şefă DIICOT „e un profesionist desăvârșit și un om care are o anume statură morală”.

Traian Băsescu a mai spus că nu crede că Bica, Georgescu şi Udrea au luat mită și că au fost oameni în care a crezut și pe care i-a girat.

„Nu mă tem de nimic. Nici n-are cine mă șantaja și nici cine să mă pună la colț. Eu am fost comandat de navă, mi-am apărat și ospătarii de navă când îi prindeau cu contrabandă, dar când e vorba de șeful DIICOT, ANI, cum să nu cred în ei? Am crezut în ei, i-am girat. (…) Nu pot să cred că doamna Bica sau Georgescu au luat șpagă, cum nu pot să cred că în birou la Elena Udrea a ajuns o geantă cu 900.000 de euro (…) Dorința mea e acum este să vorbesc cu doamna Bica. Dacă nu are restricții, o voi vizita acasă, dacă e de acord domnia ei și soțul”, a completat Traian Băsescu.

Citeşte şi: Traian Băsescu le urează românilor de Sfântul Gheorghe „să aibă prieteni adevăraţi”

Alina Bica, fostul procuror şef DIICOT, a fost eliberată, marţi, din Penitenciarul Târgşor şi va fi plasată în arest la domiciliu. Fosta şefă DIICOT a fost aşteptată la ieşirea din închisoare de soţul ei, dar şi de avocata Laura Voicu.


loading...
Partenerii noștri