Alina Bica trăieşte clipe de coşmar în spatele gratiilor. Plânge întruna şi mănâncă foarte puţin

Alina Bica este dărâmată psihic de când a ajuns din nou în spatele gratiilor. Potrivit România TV, fosta șefă a DIICOT nu se opreşte din plâns şi mănâncă foarte puţin.

07 sept. 2015, 05:33
Alina Bica trăieşte clipe de coşmar în spatele gratiilor. Plânge întruna şi mănâncă foarte puţin

Alina Bica a primit săptămâna trecută un al treilea mandat de arestare preventivă, iar decizia judecătorilor are efecte dramatice asupra psihicului fostei şefe a DIICOT. Potrivit România TV, Alina Bica a mâncat foarte puţin de când a fost dusă din nou în spatele gratiilor şi plânge mai tot timpul.

Citeşte şi Laura Voicu, avocata Alinei Bica: Este PRĂBUŞITĂ. Această arestare s-a făcut în scop grotesc

În acest ultim dosar, Alina Bica este acuzată de luare de mită, procurorii DNA acuzând-o că ar fi primit suma de 17.500 de euro pentru a clasa un dosar aflat pe rol la DIICOT. Alături de ea a fost arestat preventiv şi fostul şef al ANAF, Şerban Pop, pentru complicitate la dare de mită.

Citeşte şi Avocat: Alina Bica a cerut să nu mai fie chemată în instanţă. Nu mai suportă să fie adusă în boxă

De asemenea, procurorii anticorupție desfășoară acte de urmărire penală și față de omul de afaceri Horia Simu, care are calitatea de suspect, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Potrivit procurorilor DNA, în cursul anului 2014, Șerban Pop a primit de la omul de afaceri Horia Simu suma totală de aproximativ 230.000 euro (constând în două contracte de asistență juridică încheiate cu firmele acestuia din urmă și suma de 150.000 euro cash), pentru a interveni la nivelul conducerii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), în scopul soluționării unui dosar penal care îl privea pe omul de afaceri, într-o manieră favorabilă acestuia din urmă.

La data de 8 noiembrie 2014, Alina Bica, în calitate de procuror șef al DIICOT, a primit printr-un intermediar (martor denunțător în cauză) suma de 17.500 euro din totalul sumei de 20.000 euro pe care acesta din urmă, în calitate de interpus, a primit-o de la Șerban Pop.