Alina Bica vrea să facă testul poligraf. Noi dezvăluiri în dosarul fostei şefe a DIICOT

Alina Bica, fosta şefă a DIICOT, face o nouă încercare pentru a scăpa din arest. Potrivit avocatei sale, Laura Voicu, Bica este dispusă să facă testul cu poligraful pentru a demonstra că este nevinovată.

17 dec. 2014, 13:31
Alina Bica vrea să facă testul poligraf. Noi dezvăluiri în dosarul fostei şefe a DIICOT

Au apărut noi dezvăluiri în dosarul Alinei Bica. Avocata fostei şefe DIICOT, Laura Voicu a declarat la România TV că Valentin Vişoiu, Gabriel Gheorghe şi Adrian Andrici sunt în vizorul Oficiului de Spălare a Banilor pentru nişte sume din conturile lor, pe care nu le pot justifica.

Cei trei muschetari: Gheorghe Gabriel, Vişoiu şi Andrici au sesizare SRI. Oficiul de Spălare a Banilor a trimis o adresă. Aceştia şi-au declarat ca venituri sume între 20.000 şi 500.000 lei, în schimb în conturile lor apar din senin milioane de lei nejustificate, evident„, a spus avocata Alinei Bica.

Citeşte şi ÎCCJ verifică legalitatea măsurii arestării preventive a fostei şefe DIICOT Alina Bica

De asemenea, Laura Voicu a declarat că Alina Bica este dispusă să se supună testului poligraf, pentru a răspunde întrebărilor legate de retrocedări. „Atât timp cât s-a arătat dispusă să se supună testului poligraf şi continuă să ceară această probă… Numai un om nebun ar cere administrarea acestei probe. Presupun că nimeni nu poate să treaca acest test în condiţiile în care minte„, a spus Laura Voicu, la România TV.

Citeşte şi Dosarul Alinei Bica. Martor: Şefa DIICOT avea o LISTĂ scrisă de mână cu dosare