Alina Borcea: Lui Cristi îi curge „sânge roş-albastru” prin vene

Alina Borcea, prezentă la masa oferită de Cristi Borcea cu ocazia zilei sale de naştere, a declarat, marţi, că soţul său nu poate renunţa la acţiunile din cadrul FC Dinamo deoarece îi "curge sânge roş-albastru" prin vene, încurcând culorile grupării din Ştefan cel Mare cu cele ale rivalei Steaua, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
17 ian. 2012, 14:31
Alina Borcea: Lui Cristi îi curge „sânge roş-albastru” prin vene

Întrebată dacă soţul ei se va retrage din acţionariatul clubului Dinamo, ea a răspuns: „Părerea mea? Curge sânge roş-albastru”.

În momentul în care reprezentanţii presei i-au atras atenţia că alb şi roşu sunt culorile clubului Dinamo, Alina Borcea s-a corectat: „Alb-roşu, aşa, de aia zic că nu. Eu nu cred că o să renunţe vreodată”.

Soţia acţionarului dinamovist a menţionat că i-a pregătit acestuia o surpriză cu ocazia împlinirii vârstei de 42 de ani. „I-am pregătit un cadou special, merg să-mi iau soţul acasă unde i-am pregătit o surpriză”, a menţionat Alina Borcea.

Ea a mai spus că este în luna a cincea de sarcină şi aşteaptă un băieţel, pe care îl va chema George Alexandru. „Cu sarcina sunt bine, sunt în cinci luni. Da, e un băiat, se va numi George Alexandru”, a declarat, marţi, Alina Borcea. Primul copil al lui Cristian Borcea împreună cu cea de-a doua soţie va purta astfel numele naşului de cununie, George Becali, finanţatorul FC Steaua.