Alina Borcea, momente jenante la Miami. Ce a păţit fosta soţie a lui Cristi Borcea

Alina Vidican s-a stabilit după divorţul de Cristi Borcea la Miami, într-un apartament de lux, în care locuiește alături de cei doi copii ai lor. A primit pensie alimentară lunară de 10.000 de euro, apoi 120.000 de euro în cont și a putut trăi în continuare în apartamentul fostului soț din Miami, care urmează să intre în posesia copiilor lor, când aceștia vor împlini 18 ani.

17 feb. 2020, 13:54
Alina Borcea, momente jenante la Miami. Ce a păţit fosta soţie a lui Cristi Borcea

Alina Vidican se ocupă de restaurantul deschis de Cristi Borcea la Miami. Localul are specific românesc, așa că evenimentele pe care Alina Vidican le organizează pentru românii din Miami sunt multe. De curând, în restaurant a avut loc o petrecere pentru comunitatea românească din Miami, iar unul dintre artiștii invitați a fost Dan Ciotoi. Acesta a făcut un show de zile mari, dar și o gafă imensă: a improvizat o rimă neîmbunătățită „Vreau să cânte muzica / la petrecerea lui Borcea!”. Mai mult, Dan Ciotoi a insistat cu dedicațiile făcute pentru Cristi Borcea, motiv suficient ca Alina Vidican să se simtă inconfortabil.

Alina Vidican, transformare radicală după mai multe operaţii estetice. Nici măcar Cristi Borcea nu o mai recunoaşte dacă o vede! FOTO

Alina Vidican și Cristi Borcea s-au căsătorit în vara anului 2011, la Primăria Voluntari, după ce fostul acţionar al lui Dinamo s-a despărțit de fosta sa soție, Mihaela Borcea, cu care fusese însurat 23 de ani. Ceremonia a fost oficiată de primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele. Nașii cuplului au fost Gigi Becali și soția sa, Luminița.

ACTUL SECRET pe care l-au semnat toate soţiile lui Cristi Borcea. Pentru asta au primit în schimb BANI şi AFACERI

Cei doi și-au spus „adio” după cinci ani, timp în care Alina a adus pe lume doi copii. Pe 18 noiembrie 2016, fostul acționar de la Dinamo a ieșit din închisoare pentru a se prezenta în fața notarului, la Constanța. Fiecare a semnat actele de divorț, înțelegându-se și în privința averii pe care o aveau de împărțit. Ulterior, Cristi Borcea s-a însurat cu Valentina Pelinel.