Alina Borcea se destăinuie: „De fiecare dată plec plângând”

Alina Borcea credea că odată cu oficializarea relaţiei sale cu Cristi Borcea va avea o viaţă fericită, însă s-a trezit singură cu fiul ei, Alexandru, după ce fostul acţionar dinamovist a fost condamnat la închisoare. Mai mult, fostul model va mai avea un copil, de această dată o fetiţă, şi face tot posibilul pentru ca situaţia soţului să nu o afecteze.

RomaniaTV.net
21 feb. 2015, 20:33
Alina Borcea se destăinuie: „De fiecare dată plec plângând”

Alina Borcea nu are o viaţă prea uşoară ca soţie a lui Cristi Borcea, fiind nevoită, de două ori pe lună, să meargă să-l viziteze pe acesta la Penitenciarul Poarta Albă, după ce a fost condamnat în dosarul Transferurilor. Ea îşi împarte vizitele cu fosta soţie a lui Borcea, Mihaela, care se ocupă şi ea de o parte din afacerile fostului acţionar dinamovist şi care merge cu copiii săi în vizită la Poarta Albă.

Recent, s-a zvonit chiar că Alina ar fi făcut o criză de gelozie şi că Borcea i-ar fi aplicat o corecţie fizică, fapt negat cu vehemenţă de actuala soţie. „Nu sunt o femeie singură, sunt o femeie măritată. Este greu să stau departe de soțul meu, dar dragostea ne dă putere să trecem peste toate. M-am focusat pe muncă ca să îmi fie mai ușor. Puterea mi-o iau din dragostea soțului meu și a copilului, iar faptul că muncesc mult mă ține departe de a mă gândi că el nu este lânga mine. E adevărat, plec plângând de la penitenciar. Nu este ușor din punct de vedere emoțional să pleci de acolo. Iar de fiecare dată când plecăm de acolo, Alexandru îi spune: „Tati, hai acasă! Te iubesc”. Mi-e greu, plâng, dar răutățile pe care le-am citit, că aș fi fost bătută la penitenciar, sunt inumane. Lui Alexandru îi lipsește foarte mult tatăl lui, îl tot caută prin casă… Acum, dorința mea cea mai mare este să vină soțul meu acasă și să nasc o fetiță sănătoasă”, a mai spus Alina.